Skusky autoskola

Dadka33

Tak ja som robila skúšky dnes. Poviem vám, to boli nervy a stresu. Ale vyplatilo sa, lebo som to dala :). Test bol v pohode, to som sa nebála. Aj cvičisko bolo ok, pretože to som mala doslova nabiflené. Jazdy som ale obávala riadne. Bála som sa, že spravím nejakú hlúpu chybu z nepozornosti alebo niečo také. Našťastie, všetko dobre dopadlo. Ani som sa nenazdala a už bolo po jazde a konečne som si mohla vydýchnuť. Takže držím palce všetkým, čo to ešte len čaká. Nebojte sa, príliš nestresujte a všetko bude v pohode. Aj keď sa vám na začiatku nedarí, nezúfajte, ani mne to veľmi nešlo, ale ono sa to poddá. Všetko je len o cviku a odhodlaní. Som si istá, že to zvládnete ;)

Dadka33

Tak ja som robila skúšky dnes. Poviem vám, to boli nervy a stresu. Ale vyplatilo sa, lebo som to dala ?. Test bol v pohode, to som sa nebála. Aj cvičisko bolo ok, pretože to som mala doslova nabiflené. Jazdy som ale obávala riadne. Bála som sa, že spravím nejakú hlúpu chybu z nepozornosti alebo niečo také. Našťastie, všetko dobre dopadlo. Ani som sa nenazdala a už bolo po jazde a konečne som si mohla vydýchnuť. Takže držím palce všetkým, čo to ešte len čaká. Nebojte sa, príliš nestresujte a všetko bude v pohode. Aj keď sa vám na začiatku nedarí, nezúfajte, ani mne to veľmi nešlo, ale ono sa to poddá. Všetko je len o cviku a odhodlaní. Som si istá, že to zvládnete ?

martinmarcin

ahojte neviete mi niekto povedat popr. poradit ? ako dlho ste cakali na skusky v autoskole cakam nejakych 10 dni a mam pocit ze som uz aj zabudol to co som ovladal planujem si pred skuskou dat este jednu jazdu myslite ze mi to pomoze si pripomenut ?aby som na skuskach nepohorel

Mišo21

Užitočná rada ako sa skúšky je, že jednoduché otázky vypracuj najprv. Otázky, na ktoré odpoveď nevieš a ktoré pôsobia odstrašujúco vynechaj. A vráť sa k ním neskôr. Má to tri jednoznačné výhody:

1. Spomenieš si na odpovede, ktoré si na začiatku nevedel. Vďaka asociáciám, ktoré sa ti vybavia pri riešení jednoduchých úloh.
2. Vybuduješ si sebavedomie na ťažšie úlohy. Už nebudú pôsobiť odstrašujúco. Ty budeš v pohode.
3. Zbytočne nestrácaj čas. Nenechaj sa zabrzdiť jednou úlohou, ktorú možno ani nevyriešiš správne. Radšej za ten čas úspešne vyrieš dve, ktoré vieš.

Množstvo ďalších rád môžeš nájsť tu: bezbolestneucenie.sk

meggi113

Ahojte, no ja som mala skúšky dneska, a poviem vám veru tak som nestresovala ani pred maturitou..test plný počet, cvičisko dobre až na to že som moc pridávala plyn čo sa mi nikdy predtým nestalo ale ok :D...no a jazda...fú kapitola sama o sebe....myslela som že mám po skúške v momente ako mi policajt povedal po hlavnej a ja škrk to doprava na vedlajšiu...našťastie neviem akým zázrakom som spravila, na konci mi povedal že: slúbte mi, že budete zo začiatku chodiť iba s niekým a dám vám ho :D a mal som pocit že keby sme ešte chvílku išli, tak už by som dal neprospela, takže som vám radšej dal zaparkovať :D takže naozaj policajt spraví vela a stres ani nehovorím...cesta, na ktorej som nemala nikdy problém mi skoro spôsobila opakovanú skúšku....takže nebojte sa, inštruktori tiež pomôžu ako sa dá, moj mi dával rukou signály napríklad...čo mi teda dosť pomohlo....prajem vám všetkým vela šťastia, a aby ste aj napriek kixom, ktoré urobíte prešli :) a hlavne good luck na policajta :)

srdiecko1

Ahojte.Mala som minuly tyzden zaverecne skusky z autoskoly, zazivala vela dni stresu,nervov az prisiel den D.Vela ludi mi drzalo palce a citila som velku podporu... Testy som spravila na plny pocet a nasledovali kuzele-slalom okolo kuzelov, nacuvanie do sikmeho parkovania, nacuvanie do pozdlzneho parkovania a nakoniec nacuvanie zo sikma do garaze...Bolo nas 7 a ja som isla ako predposledna (piatich predo mnou pustil a asi "potreboval" jedneho konecne vzhodit a ja som netusiac bola na rade). Kedze som bola dost nervozna ako nakoniec aj vsetci ostatni spolubojovnici, to prve zo sikma som dala az na treti krat, co som bola taka stuhnuta.To ostatne potom bolo bez chyby..Ale vysla som z auta a policajt povedal, ze som prekrocila stanoveny limit 10 minut, o necele 3 minuty a za to ma zo skusky vyhodil. A pritom som sa nedotkla ani jedneho kuzela, ani som ziadny nezhodila!!! Myslela som najprv, ze to nemysli vazne,ale...on myslel, lebo CHCEL! Nemohla som a stale nemozem toto rozdychat. Kde je jeho objektivnost??? Ked dievcina predo mnou zaparkovala pozdlzne tak, ze jej trcalo koleso za stanovenu ciaru ?! Ale jej mamicka je znama toho policajta, TAKZE-dievcina "postupila" dalej ! A ja som otrasena odisla domov so slzami v ociach citiac sa strasne ublizena... Ma policajt na taketo cosi vobec pravo ???!! Alebo je to mozne, lebo zijeme na Slovensku ??

Deria

Neviem, ci poznate tie 2 body, ktore velmi ulahcuju zaparkovat. Dufam, ze sa mi to podari zrozumitelne popisat. Napr. take zaparkovanie medzi dvomi autami: zastavim co najblizsie vedla auta, ktore parkuje pred volnym miestom (kde chcem zaparkovat) a to tak, aby moje prave postranne zrkadlo bolo v jednej linii s postrannym zrkadlom toho druheho auta. Cuvam dozadu s tym, ze tocim volant vpravo a na doraz a stopnem az vtedy, ked je to moje prave postranne zrkadlo v jednej linii s lavou zadnou hranou toho druheho auta. To uz som napoly zaparkovana. Vtedy zacnem volant otacat opacne a cuvat a uz som tam! Cize prvy bod je postr.zrkadlo toho susedneho auta a 2.bod je jeho zadna lava hrana.
Ja teda nemam vobec problem so zaparkovanim ale ked je to velmi kriticke a ide skoro o milimetre alebo ked som v strese a potrebujem zaparkovat rychlo, vtedy pouzijem tento trik, je uzasny, neexistuje, aby ste nezaparkovali dobre, len to treba trochu potrenovat. Ked si to odskusate pekne pomaly, potom to ide rac-fac.:)