Helicid

Príspevok v téme: Helicid
Ben12

Chcel by som sa opytat. Prave som douzival trojkombinaciu liekov (2x antibiotika + Helicid) na potlacenie infekcie Helicobacter Pylori. Uzival som tie lieky 10 dni s tym, ze obe antibiotika som douzival komplet cele, ale v liekovke od Helicidu stale ostava 18 tabliet tohto lieku (lebo ich tam bolo 28). Lekar mi vobec nespomenul, ci mam po dobrati antibiotik skoncit sucasne s nimi aj s uzivanim Helicidu alebo po dobrati antibiotik pokracovat uz iba s douzivanim zvysneho obsahu balenia Helicidu. Preto som sa chcel opytat niekoho, kto sa uz na HP liecil, ci potom este pokracoval s Helicidom alebo definitivne ukoncil liecbu po dobrati antibiotik. Velmi by mi pomohla nejaka rada, nechcem nic zanedbat. Dakujem

vani16

Ahojte,ja uzivam Helicid uz asi 6 den,a je mi po nom strasne zle.Neustale ma napina na zvracanie,vzdy priblizne 3 hodiny po uziti.Su urcene prave od bolesti a krcov na zaludku,ale mne je po nich hrozne zle.

branko43

Ja som dobral druhú dávku antibiotík a akurát dnes idem na kontrolu.Akonáhle som prestal užíva. HELICID tak mám pocit,že som tak kde som bol.Helicid som dobral ako posledný kde sa mi tiež zvýšilo zopár tabliet.V každom pripade idem ku doktorovi nech rozhodne on čo ďalej a aké lieky mi predpise.Apropo miesto probiotik stačí denne jeden jogurt.

asdf

podla mna helicid je super ja ho briem uz rok zo zaludkom problem nemam ani s imunitou, nemam ziadne kiseliny ani neziaduce ucinky, podla mojichnskusenosti su probiotika uplna umela hovadina, to si daj coca colu a ptom klobadu s zrejucim syrom a budes v pohode :-) to je moj recept:-)

paťťa

Dobrý deň chcem sa spýtať či sa dá helicid kapsula otvoriť a vysypať a tak užiť nakolko neprehltnem kapsulu...dakujem za odpoved

Ben12

Ahojte,
Dakujem za reakcie. Kupil som si probiotika a uz som ich aj zacal uzivat, ale aj tak rozmyslam, ze by bolo este fajn nasadit aj nejake vitaminy skupiny B, aby som tym probiotikam este viac pomohol. Co myslite, je to nutne?

damian

Ben, smutne nie je len to, ze Ti helikobaktera liecili kombinaciou ATB, ale este viac to, ze Ti znizovali zaludocnu kyselinu tym hnusnym helicidom. Prave znizenie kyseliny v zaludku vedie k rozvoju bakterii v traviacom trakte. Vid clanok na -odkaz odstránený-

RNG

ben 12, probiotika v crevach vyrabaju viacere vitaminy B. Preto po zniceniu probiotik atb ludia casto trpia na nedostatky vitaminu B.
To je len jeden propblem, ktory telo trpi pri nedostatku probiotik v crevnej flore. Je ich hromadu viac, ako znizena imunita(probiotika vyrabaju az 70% obrannhych latok pre telo)zhorsene travenie(probiotika rozkladaju rozne latky cim napomahaju ich absorbcii), potlacanie plesni a kvasnych kultur v crevach(tieto vyrabaju toxiny, ktore nam zamoruju=otravuju telo)
Takze bezpodmienecne po pouziti atb rtreba pouzit silne probiotika, aby spravne osodlili creva a robili nam tam hromadu uzitocnych funkcii.

marika9999

Pri helikobaktere po doužívaní antibiotik je dobré užívať probiotika. Nahradia správnu črevnú flóru zničenú antibiotikami.
Ako prevencia, aby helikobakter nerobil problémy, sú veľmi dobré prírodné výživové doplnky. Ak máte záujem o informácie napíšte na marika9999@zoznam.sk

Ben12

Dakujem za odpovede. Inac som sa pomylil, v tej liekovke od Helicidu neostalo 18 tabliet, ale iba 8 lebo som uzival az dve tablety denne :-) Kazdopadne som rad, ze uz sa numusim napchavat ziadnymi liekmi. Neviete mi niekto nahodou poradit, ci by bolo vhodne teraz po douzivani tych antibiotik nasadit vitaminy skupiny B? Lebo som niekde myslim cital, ze po dobrati silnych ATB by sa to malo.