Vitamin E

biozdravie

Femka
Obsahuje prirodny vitamin E + Omegy 6a9
Argan Olej ™ je bohatým zdrojom vyživy potravin pre kožu, ktoré neobsahujú žiadne umelé farbivá, parfumy alebo konzervacné látky k podráždeniu pokožky. Je ideálny pre bábätka, deti.
Argan Olej™ neupchava póry a má úžasne rozmanitú siet pre pokožku, vlasy a nechty. Pouziva sa aj v kozmetckych pripravkoch. Je držitelom niekolkých proti starnucim vlastnostiam. Pri aplikácii, Argan Olej™ rýchlo preniká do vašej pokožky a premiena na jemnú a hladkú, ziarivu bez zvyškov, ako iné oleje.

Argan Olej ™ je ideálny pre blemished kožu. Má antiseptické a bakteriocídne vlastnosti a pomáha regulovat prírodne oleje v koži. Nachadza sa v nom vysoký obsah vitamínu E, ktory znižuje dobu hojenia.Tým zabránuje jazvam, zanechanych po akné alebo operaciach.

Argan Olej ™ má významný vplyv na zdravie a vzhlad kože.Ttkanivo postihnuté poruchami, ako ekzémy ,psoriaza. Uspešne zmiernuje zápalové príznaky súvisiace s týmito poruchami.
Vzhladom k tomu, že vaša pokožka ma neustále vplyvy negatívnym životnym prostredim, je dôležité, aby ste prijali preventívne opatrenia. Argan Olej™ 'chráni bunky kože pred slnkom. Skodlivé lúce a jeho zložky skvalénom je navrhnuté pre ochranu pred rakovinou kože. Navyše pomaha kolagénovym a elastínovym bunkam. Argan Olej™ je prirodzeny roztok na ochranu pokožky pred UV ziarenim a pomahaju udrziavat jej vitalitu.

Argan Olej ™ jeho výhody:

Viditelne znizovanie vrások a zmäkcenie kožu
Bohatý na bielkoviny, dorucuje obnovenie kože a ochranuje jej elasticitu.
Rýchlo regeneruje pokožku pri naštartovaní vitálnych funkcií buniek, zamedzuje predcasnym starnutim spôsobenym vonkajšími útokmi (slnka, zlé pocasie, stres, tabak, atd)
Znižuje podráždenie pokožky a zápaly
Znižuje škvrny a spomaluje vznik vrások
Reguluje mastnú plet
Znižuje jazvy zanechané po akné
Pomáha predchádzat úseku znicenej koze spôsobených tehotenstvom alebo schudnutim
Pomaha obnedzit ekné, ekzémy a psoriazu
Posilnuje krehké a zlamane nechty.
Ukludnuje bolesti artritízy a reumatizmus
Obnoví lesk vlasov, pokožku vo vlasoch a pomáha prevenciou suchym koncom.

femka

dakujem Ivka za radu ale Aloe uz pouzivame no ale ide o to ze dcera zacala prudsie rast a zacali sa jej vytvarat strie takze na to by som potrebovala ten vit.E v tekutej forme.

Ivka 1

Na jazvu je dobry aloe krem v gelovej konzistencii. Synovi velmi pomohol,ked mu spoluziak vystrelil dazdnik do tvare a na lici sposobil kruhovu ranu.
Natierali sme to a rana sa pekne zahojila a aj jazvu uz nepoznat.

femka

dakujem za prispevky ale myslela som taky co sa da aplikovat na pokozku....raz som niekde na nete v nejakom shope nasla v takej ampulke a dokonca aj vit.A ale ani za svet to neviem teraz najst ked by som to potrebovala....chcela by som to na jazvu

Ivka 1

Femka velmi dobry je vit.E s provitaminom A a selenom v jednej kapsule. Uziva sa obden jedna kapsula ak nemas nejake zdravotne tazkosti, ktore potrebujes riesit.Viac na maile .

radca

No ja kupujem ten obycajny od Zentivy a zda sa mi byt celkom dobry. Obcas ho beriem. Su to take cervene kapsle. Doporucuje sa hlavne pre vrcholovzch sportovcov-bezcov, plavcov a pre aerobne sporty.

RNG

Lekarne nie su ani najlacnejsi, ani najlepsi zdroj doplnkov potravin, kam sa vitamin E radi
Najlepsiemvitaminy E su prirodne zmesy tocoferolov a tocotrienolov(osem dokopy).
Vitamin E je olejovita zmes, takze je na predaj ako tekuty alebo v zelatinovych tobolkach.
Tabletky su plne roznych nepotrebnych e-ciek(absorbenty, stabilizatory, tabletovacie pridavky...)