Podlepenie zubov

Príspevok v téme: Podlepenie zubov
silvinka

poradte mi prosim, co je to podlepenie zubov...o tyzden mi daju dolu fixny strojcek, zubar povedal, ze na horne zuby mi vyrobia nocny strojcek a spodne mi podlepia.Ako sa take podlepene zuby cistia?Da sa pouzivat zubna nit?Dva roky som si nemohla zuby normalne cistit, tak aby som vedela, ci to odlepenie nemam odmietnut. Dakujem za rady.

Sandra00005

Čo stojí takéto podlepenie zubov ked nosím nočný strojček? Oplatí sa mi to dávať? Ako dlho mi to vydrží? Ked som mala veľmi krivé zuby a nedala by som si podlepiť zuby vráliti by sa mi do pôvodného stavu?

ghabushka

nebojte sa baby.. ta folia to je len taky akokeby plast co si natiahnete na zuby... kamoska to mala aa vobec to enviedno.. iba ked sa dobre pozrete....

leila13

O správnej technike čistenia a pomôckach ti najlepšie poradí dentálna hygienička. Odporúčam navštíviť.

silvinka

skus s doktorom hovorit o tom, ci by ti na tie horne nedal namiesto tej folie nocny strojcek. Nebud nestastna, ked mne moj doktor da nocny na vrchne zuby, tak nechapem, preco by aj tebe nemohol. Povedz, ze nechces nic,co by bolo vidiet!

ali

sice fixny nosim len rok a pol, ale uz je to 6 rokov, co mi dali prvy. to bol ten nocny. potom som mala taky ten vyberaci - bolo to strasne. nevedela som s nim rozpravat, nechcela som ho nosit, bolo to strasne ponizujuce, zmenila som doktora a ten mi povedal, ze moj problem by sa tym vyberacim ani odstranit nedal, takze som sa styri roky trapila uplne zbytocne!! dnes som asi hodinu preplakala, uz sa ani na seba nemozem pozriet, najradsej by som si to vytrhala!! od oktobra ma natahuje, ze mi ho da dole a teraz, ze budem nosit este nieco, co bude vidiet (teda asi)!!!! ja uz nevladzem! 6 rokov!! chcem sa pacit! na kazdej fotke som ako skrata - usmejem sa a len zelezo je vidiet... :-((

silvinka

ja by dom si to uz nedala :-((( tiez som sklamana, ze po dvoch rokoch nosenia dalsi kovovy pasik v ustach.Ten nocny strojcek - to mi nevadi.