Potrebujem lieky - rozchod

Príspevok v téme: Potrebujem lieky - rozchod
nija

Rozisla som sa s priatelom po par rokoch co sme boli spolu, ja som uz z toho psychicky znicena, z rozchodu, z toho co sa dialo predtym atd.. Potrebujem nejake lieky na nervy, na upokojenie.. nezvladam to! Strasne to boli! Viem ze to chce cas, ale ja ten cas neviem prekonat s takou silnou bolestou vo mne.. neviem robit nic, mam len depresie a plac.. ake lieky mozem brat? Potrebujem sa upokojit!

lulu22

Ako teraz to možno vyznelo tak hlúpo, načo chcem lieky, ale to sa nedá ani opísať, keď to nieko nezažil. Resp. chcem byť bez emócií, lebo ten človek "chce byť v kontakte" a taká mini nádej vo mne je, i keď reálne a s rozumomom viem, že už sa nič nestane, žiadny zázrak :/ možno som naivná, ale to predsa zamilovaný človek je..

lulu22

Maoam, ďakujem ti moc. dúfam, že bude :)
ale ešte ma to najťažšie len čaká, my totižto ideme spolu ešte na ples, s našimi známimi a kamarátmi. To len vtedy bude terno, som zvedavá ako vtedy dopadnem :( som mu hovorila, že paráda-to budem len sedieť pri stole, ale on povedal, že nech ma to ani nenapadne, že sa zabavíme, zatancujeme..

Maoam

Lulu22: tak ak to nie je az take zle, tak len nieco lahsie alebo rastlinneho povodu, na ukludnenie

ano, to je o povahe, proste ak si raz citovejsi citlivejsi clovek, tak to uplne inac znasas

drz sa , bude uz len lepsie

lulu22

vieš čo, Maoam? práveže ja nemám ani tak problém zaspať,lebo ja keď plačem, tak ma to strašne unaví a aspoň sa mi lepšie spí. Ja skôr potrebujem niečo na "prežitie"cez deň, keď na to myslím.
A to máš pravdu. Napr. moja sestra sa rozišla s priateľom a žije tak, akoby sa nič nestalo-to jej závidím. Ale ja som taká, že čo mám vo vnútri,to dám aj von.

lulu22

xdanielax, áno, áno, ja by som rada išla von na slniečko, ale asi je len niekde tam u vás :D lebo nám tu strašne fúka a do toho sneží.. a k tomu ja som taká zimomrivá, že ma to teda neláka :) ale inak mám rada prechádzky..(aj ked radšej vo dvojici-to asi každý).. áno, mala som síce pekný život pred tým, lenže mi v ňom stále niečo chýbalo, a keď som ho stretla..tak už nie. Bolí to o to viac, ak dotyčný človek povie, že mu je s vami dobre, ste super, ale ked to nie je obojstranné(že ma neľúbi)tak to proste nejde..
pussine, ako si sa z toho dostala?

Maoam

kazdy berie rozchod inak, takze nie je dobre nejak pausalizovat, niekto nie je zvlast citovy a otrasie sa rychlo, iny je na dne aj par mesiacov, vela place

blbe je, ze v tomto obdobi citlivi jedinci inklinuju k tomu malo a zle spat, preto je niekedy lahsie sedativum potrebne

Lulu, na tvojom mieste, ak si na tom zle a potrebujes spat, tak prvych par dni nieco vziat preco nie, ale len par dni, kym bude najhorsie, potom vysadit

poussine

Ahoj, ja som tiež pár mesiacov po rozchode. Zo začiatku to bolo pre mňa hrozné, keďže bol to môj prvý vážny vzťah. Keď budeš chcieť, rada s tebou popíšem. ipoussine@gmail.com

xdanielax

lieky su zbytocnee.. to vobec neries liekmi. Kvoli chlapovi, s ktorym si sa rozisla budes pchat do seba chemiu..
Ked uz, skus to riesit nejakym cajom napriklad. Ale urcite chod na vzduch, nezatvaraj sa doma, dlha prechadzka na cerstvom vzduchu robi zazraky.
Uvedom si, ze si bola schopna zit pekny zivot pred tym aj bez neho a zvladala si to v pohode, nic sa nekonci, pekne veci len cakaju na teba.
Asi to tak malo byt, treba sa z toho poucit, a ist dalej, budes mudrejsia a rozvaznejsia.
Uvidis, rano vstanes a bude zase novy uplne iny den ako je ten dnesny.
Tak sup, omotaj sal okolo krku a vybehni na slniecko :-)

lulu22

Maoam, práveže mám v práci pred uzávierkou a nemôžem si dovoliť nebyť tam. ale keby som to že fakt nemohla vydržať, aspoň deň voľna si zoberiem. Práve ja som taká, že keď sa mi chce plakať, tak to dám zo seba von a nechcem to v sebe dusiť. A ako píšeš, je to dosť ťažké, preto som chcela nejako utíšiť tú bolesť.
Magy, jasné, ja to už poznám, raz už ma opustil milovaný človek a dostávala som sa z toho vyše roka bez liekov, bola som ako troska a to už zažiť chcem, preto som dúfala, že by mi nejaké tie voľnopredajné lieky pomôžu.

Magy

nija - uvazovat o chemii a liekoch na prvom mieste ako pomoci pri rozchode je trochu, sorry za vyraz, obmedzene. Dusevna bolest z rozchodu, prazdnota v dusi, strata milovanej osoby, urcitych zauzivanych a oblubenych veci co ste spolu robili... to sa neriesi liekmi, ale casom a aktivnym pristupom k zivotu. Nie je problem vyhladat pomoc psychologa, na to su, aby pomahali v tazkostiach.