La roche posay Effaclar duo

Príspevok v téme: La roche posay Effaclar duo
bambi283

Mám vyše 20 rokov a stále ma trápi akné.teda podla mojej kozmetičky nemám typické akné,lebo mám na tvári tak 2-3 vyrážky(zapálené,s hnisavou "hlavičkou") ale okrem toho aj hojace sa vyrážky,alebo flaky po zahojených.tento effaclar mi spomínala kozmetička,ale len tak,že o tom čítala.
tak sa chcem spýtať,či myslíte,že by mi mohol pomôcť,ak si ho dám na noc a len na T-zónu+ na konkrétne vyrážky.lebo svoj denný krém mám.
a inak čo vravíte na túto kozmetiku,pomohla vám,alebo ani nie?

Súvisiaci obsah

simka111

Ja opät po dlhej dobe skúšam vzorku krému Effaclar duo, pleť sa mi dosť zhoršila hlavne na čele, akoby mi z vnutra pleti všetko vystupovalo von, dufam, že sa to rýchlo upravi....

Cocacola1

Ja som mala Effaclar Duo aj Effaclar H a jednoznačne najlepší bol Effaclar H. Keď som mala 15 tak som mala pleť zničenú od všetkých možných svinstiev a mastičiek čo mi odporučovala dokotrka a kozmetička. Podtúpila som aj chemický pealing ktorý mi ukončil trápenie s akné ale zhoršil mi kvalitu. Jedniný krém ktorý mi pomohol a zlepšil stav bol Effaclar H ten mi pleť nemastil a len ju hydratoval. Duo mi ju zbytočne len dráždil a mala pocit akoby aj vysušoval.

ttboy

Ja som používal Effclar Duo asi mesiac. Pleť bola ešte hrošia ako predtým. Niekedy to bolo lepšie, niekedy horšie. Hlavne na čele sa mi robili akné po aplikovaní. Jedine s čím som spokojný a perfektne pomáha je Vichy Normaderm krem. Čierne bodky, začervenania a akné mi začali miznúť po Duac gélu / hned po prvom použití / stojí cca 8€ a je na predpis ...

lubi

ja používam effaclar duo a je to zatiaľ najlepšie čo som mala, a to som vyskušala aj ine drahe krémy z lekárne. mne ho stačí používať večer, ak chceš možeš aj rano, už počas prveho týždňa sa mi pleť na tvári aj krku zlepšila a vyhladila, ak máš problém aj na krku treba ho tiež natierať. zatiaľ som z neho nadšená a to ho používam len 3 týždne. a hlavne treba aj trpezlivosť a zbytočne sa nerípať - to je hodne dôležité, ver mi, písala som o akné bakalárku. držím palce

EvaA

Effaclar duo používam cca 3 dni,zdalo sa mi ze moja pleť je marnejšia, pevnejšia a zdravšia, ale na mojej tváričke sa narodili nové pupáky ktoré ked vypučím sa zmenia na napuchnutý flak... takže som skončila s duom. neviete mi poradiť niečo účinn??

ELLEgance

effaclar M mozem odporucit, je dobry ked sa to kombinuje s lekrskym cistenim pleti-kazdy mesiac, dva a predpisanym kremom od koznej...z mojej skusenosti je to ta spravna kombinacia:) az tym effaclar DUO to bolo horsie, z toho boli aj vyrazky takze DUO neodporucam...

blueberry1706

no neviem... mna na effaclar duo nahovorili v lekarni tak som ho kupila. co ja viem - par dni (tyzden) som si na tvar nedavala nic ine len tento krem a dost ma "rozbil" - vyrazok som mala hojnost sama. ale jednu vec musim uznat - na nose od tej doby nemam ani vyrazku. samozrejme s mesiacmi mam vyrazok viac ale napr. na licach nemam doteraz nic :). skus biodermu sebium, nie je taka draha a ked trafis dobry krem z tejto rady, mas pokoj :)

gabster

ahoj bambi283,
na mastnu a aknoznu plet je velmi dobra prirodna kozmetika annemarie borlind DADOsens na problematicke typy pleti. Konkretne PURDERM je velmi ucinny na problemy, ktore opisujes. Ja pouzivam inu radu, prave na suchu plet, ale priatel pouziva Purderm a velmi si pochvaluje. Super je to, ze maju zo vsetkeho vzorky. Ja som akurat natrafila na prezentaciu v lekarni, ale ked napises priamo na assay.sk, tak ti aj zdarma vzorky poslu aj poradia. drzim palce.

birča

ahojte - dneska som si kúpila Effaclar DUO, Effaclar adstringentnú pleťovú vodu a Effaclar čistiaci penivý gél takže uvidím ako to zaberie na mňa (potom dám vedieť) .. ale verím tomu že to bude dobré, predsa len je to francúzska kozmetika :)

kikuska589

caute baby. ja som ho pouzivala effaclar dost dlho, nemozem povedat ze nebol zly, ale dost som mala z toho mastnu plet. tak neviem. asi mi nesadol na moj typ pleti. mne kozmeticka odporucila ten la roche a este annemarie borlind, oni to pouzivaju v salone, tak som vyskusala najprv ten la roche no a teraz mam tu druhu znacku ich seriu dermakozmetiky a ta mne sadla viacej, uz nemam taku mastnu plet, aj akne mi vymizlo a potom co sa mi vytvorila taka krupicka z akne tak aj ta mi uz zmizla.