RNG prosím

Príspevok v téme: RNG prosím
lotka

Dobry den prajem.Chcela by som vás poprosiť či by ste mi vedeli poradiť čo je lepšie GSE alebo MMS.A ešte by som sa opytať -mala som preblemy s nafukovaním tak som si zakupila enzymy ktoré užívam asi tretí den a nastali u mňa také vetry že som si musela vziať dovolenku -proste v jednom kuse prečo??dakujem velmi pekne za odpoved.

lotka

dakujem za odpoved ano ja viem vsetko o citr.a aj o gse sama ho užívam ked treba ale som len chcela od vas vedieť že čo je lepšie či MMs alebo GSE...

RNG

Prave povodne GSE obsahuje 33% citricidalu, ktory som tu spominal v hromade tem na rozne antimikrobialne ucinky.
Patri medzi potravinove doplnky, tj lekarmi uznane za neskodnu latku, podobne ako su nezavadne potraviny.

RNG

Co sa tyka MMS1 a MMS2, to su silne antimikrobialne chemikalie, ktore nemaju s travenim nic spolocne a nepatria medzi potravinove doplnky, ale medzi zatial neschvalene alternativne lieciva, lepsie povedane silne antimikrobialne a protirakovinne chemikalie.

RNG

Good and Natural je velkoobchodna znacka firmy NBTY, ktora predava pod roznymi menami(puritan.com. doctorstrust.com a dalsich aspom 14 roznych.
Kedze NBTY vyraba az 20 tisic produktov a plno roznych enzymatickych zmesi, neviem o aky produkt sa vlastne jedna.
Ale ludia co maju malo kyselin potrebuju medzi 400 az 1800 mg Betainu HCl na doplnenie nedostatku kyselin.
To zavisi silne od schodku a velkosti a stravitelnosti jedla.

lotka

RNG dakujem za odpoved ale ja mam zakupene enzymy od GOOD n NATURAL -USA a v nich betain už je tak preto neviem čo sa deje....a prosím ešte váš nazor na to MMS a GSE...dakujem

RNG

nafukovanie, tato tema tu uz bezala mnohokrat. Kvasenie v zaludku nastava pri nedostatku kyselin, ked sa kcvasne a hnilobne bakterie nepotlacia dostatrocne. Potom samozrejme pokracuje aj dalej v crevach kde sa tato nakvasena a nhnita zmes zo zaludka dostane .
Odporucam doplnok kyselin vo foreme Betain HCl alebo Pepsin HCl, nielen enzymi.
Inac aj na pracu enzymov treba urcita kyslost a ked nie je, tak su mnohe z enzymov neucinne(najma amylaza, enzym rozkladajuci sacharidy)