Aku značku notebooku odporučate?

Bubliii

MP, ani staré notebooky nie sú zrovna výhra. Sú dosť výrazne spomalené, na hry nevhodné, otvoríš viac okien a už nestíha. Druhá vec, všetky programy, operačné systémy, prehliadače a pod v starých PC nabiehajú ťažko, stále sa chcú aktualizovať a pod.. nič moc podľa mňa.
Ja mám Acer, 8 rokov, zatiaľ žije, ale ako som spomínala, je dosť spomalený. Lenovo mám 2 roky, zatiaľ všetko klape ako hodinky. V rodine máme dobré skúsenosti s Lenovom, Asus podľa mňa nie je až tak super, a manžel má skvelé skúsenosti s Dellom. Zatiaľ PC menil iba 2x, vždy mu vydržal 7-8 rokov.

Mesačný princ

Ja odporúčam čo najstarší notebook, pretože tie nové .... sa kazia a nevydržia ani dva roky pomaly!

Ale ak má niekto peniaze a chce každý rok kupovať počítač, tak smelo dotoho.

millli

Prosim, napiste mi, ked si vyberam notebook, kde to pise a aky to ma presny nazov, ked obsahuje dotykovu obrazovku. Ja neviem, ake slovo mam presne hladat?

millli

Zatial len obzeram, ale nasla som uz aj za 400, 450 eur za dotykove. Ja neviem, napriklad na tej stranke www.hp, neviem, ako zistit, ci ma dany notebook dotykovu obrazovku? Povedzme, ze najdem nejaky model, kde sa pise s dotykovou obrazovkou, koliknem na neho a ukaze mi asi 3 alebo 5 dalsich podmodelov a pri nich uz za svet nemozem nikde najst, ci maju dotykovu obrazovku.

Je to naprikôad ten hp mini.

h10010.www1.hp.com

h10010.www1.hp.com

Zda sa mi, ze je vsetko mozne popisane, len nie to, co hladam. Co z toho znaci, ze ma dotykovu obrazovku?

lilis.

A nevadi ti, že tie budu ešte drahšie ako tie normalne? Nemam prehlad aj ja by som taky prijala, ale určite budu dosť drahe tie dotykove.

millli

Prave si pozeram notebooky z HP. Vies nejake nazvy tychto notebookov, ktore maju dotykovu obrazovku, napr Compaq Mini 110 alebo HP Mini 5101?