Neznášam túto dobu!

Príspevok v téme: Neznášam túto dobu!
patrik699

Myslia len na to jedno,sex je pre nich zmysel života,furt myslia len na to,kde a kedy a s kým si vrznúť.Preerotizovaná táto doba..všade sa to propaguje,to v klipoch už pomaly nahé ženy chodia.No tfuj!Veľmi mi to vadí,lebo to na mňa zo všadiaľ útočí.Pomaly nič tu už na tomto svete nie je normálne.

papaja

nenavazajte sa do zenskych,to co robia chlapi je velakrat horsie a najma prehliadane alebo este lepsie hrdinsky hodnotene

Giovanni

Patrik699 mas pravdu,suhlasim s tebou.Tento svet uz je zial dost pokazeny.Dievca nema ani 15 a uz zije aktivny sexulny zivot,to je hanba tejto doby.Kazda chce byt "IN"opakuju ako papageje po Hiltonke a podobnych slapkach.Uz som aj v inom prispevku napisal,ze zial dnes uz take ako rodina,laska,cistota "nenosi"Pannu nad 20 rokov sotva najdes,co je skoda...ale ja taku hladam a nie som ani niaky kostolnik,silnoveriaci atd.Som obycajny clovek,ktory nestratil svoje moralne hodnoty a ani nestrati a aj mne je mne na grc s tejto doby kde vladnu 2 veci sex a peniaze.Ale nic sa neda robit,kazdy si zije ako sa mu zachce,alebo ako ja hovorim kto si aky kvietok odtrhne,taky aj vonia :)

Kristina_Blazkova

To je slobodná vôla každého. Ak sa budeš búriť proti celému svetu, skončíš na psychiatrií so syndrómom "vyhorenia"...

denisa.pr

zivot je kratky, tak si ho uzivaj dokial mozes, lebo sa ani nenazdas a bude z teba vyschnuta babka.
sex je zdravy,krasny.. len treba niekoho na nho mat, a ty ked asi pises o tom, ze sa ti to hnusi, tak asi nemas velke stasie a si stale panna a nikto o teba ani nezakopne.
to mi je luto. dnes maju uspech len ti odvazni!

alzbee

patrik699: a co tak navstevovat nejaky krestansky kruzok pre mladych ludi? urcite taky existuje, lebo aj moja kamaratka do takeho chodi...tam by si mohol najst "cistych-neskazenych" ludi (alebo aky vyraz mam pouzit:))...proste zrejme by mali podobne zivotne hodnoty ako ty...

NAIVKA

ja to tak nemam.
a on? myslim, ze kazda liecba ma aj neziaduce ucinky a naco do seba pchat hormony, mohlo by mu to uskodit. je skratka aky je, s tym vela nenarobi. zostava mu uz len najst si partnerku, ktora bude na tom obdobne.

lebo potlacanie sexuality akoze myslenim na nieco ine.. hm, myslim ze na to uz v minulosti doplatilo vela nevinnych obeti takychto ludi, co potlacali a nakoniec neustrazili.. tym nemyslim len knazsky celibat a jeho obcasne nasledky..

Hnedoocka30

Clovek sa uci na vlastnych chybach ;), neboj, raz ti to urcite vyjde s tou spravnou, ak nie, zavolaj mi ;o)))