príčiny bolesti zubov???

Príspevok v téme: príčiny bolesti zubov???
sandra:)

dobrý deň. chcela by som sa spýtať, že či je možné, žeby mi doktorka pri prevetívke nenašla jeden kaz...dosť ma bolí dole pod zubom na pravej strane a už aj vtedy pri preventívke ma to tam bolelo ale nie tak ako teraz...našla mi síce kaz ale inde a ten mi aj vyvrtala...bola som aj na čistení a veľakrát mi pozerala zuby ale dole na 6 mi nič nenašla...lenže ja teraz nemôžem na tej strane ani jesť...proste nič...je to taká pichľavá bolesť...strašne to cítiť, aj keď len mi tam niečo nafúka...prejde to? či je to fakt kaz a musím znova ku doktorke???diki za rady...

marian_m

Caute, mna boli prave jeden zub. K zubarovi chodim pravidelne a momentalne nemam ziadny kaz, no vzdy sa najde nejaky parchant, ktory ma z nicoho nic zacne boliet. V minulosti som dost zanedbaval dentalnu nit a medzizubne kefky, co sa mi teraz vypomstilo. Odhalili sa mi krcky uz asi na troch zuboch a poviem vam, ze to nie je sranda. Mam pocit, ze ten zub potom bude boliet uz na vzdy.
Momentalne ma boli jeden uplne iny zub. Sice nie pravidelne, ale v intervaloch ma v nom tak neprijemne zaboli. Neviem co to moze byt, mozno kaz, mozno nieco pod plombou, kto vie.
A inak zuby mozu boliet prakticky zo vsetkeho a vsetko moze boliet aj zo zubov.
Sandra volakedy som mal taku bolest na jednom zube, ze som nemohol zut ani zuvacku. Pricina bol zlomeny zub. Vzdy ked som zahryzol mi ta volnejsia cast tlacila na nervy. Zubarka mi ho rozvrtala, odpadla asi polovica z neho, ale zub mi ako tak zachranila. Vybrala nervy a zaplombovala. Momentalne tam mam viac plomby ako zubu (a to nekecam) ale aspon nieco tam mam :)

Tyriss

ahoj, ja som na tom bola tak isto, bolel ma zub, zubar mi vybral plombu, precistil, ked fukol vzduch tak mi od bolesti skoro vyskocili oci, ale povedal ze kaz tam nemam ale bolest trvala..dal mi tam vlozku a akoby zazrakom po 2 dnoch bolest sama zmizla..moja konspiracna teoria bola ze mi plomba tlacila na dasno :)