kuracie prsia s broskyňou a syrom

millli

Mnam, moje oblubene jedlo, spravila si mi chutky. teraz sa mi o tom bude asi snivat. Ale nevadi. My doma k tomu podavame bud ryzu alebo zemiakove pyre, to je vlastne zemiakova kasa, aspon myslim, ze sa to tak vola a moze byt ta postruhana mrkva k tomu. A nemusi. Mne k tomu najviac chuti zemiakove pyre. Inak, ak mozem. My doma to robime niekedy z kuracich aj z morcacich prs. Pod syr niekedy davame broskynu, niekedy ananas a niekedy kukuricu. Stale mnamka. Skusali ste niekto?

aknitka

ďakujem baby. no dúfam, že sa mi to vydarí lebo väčšinou to spackám vtedy keď to najmenej potrebujem :-))

ojka

no ja som to papala už viackrat, ale hm, moc si ani nespomínam, čo všetko pri tom bolo, ale určite tam bol mrkvový šalat pri tom (postruhaná mrkva)...(:

lleilla

2 kopceky ryze,rezen a kopcek hranoliek a mas tanier plny,pripadne naozaj ak ti zostanu broskyne,mozes na platky nakrajat a nejak to esteticky naservirovat,juj ja by som sa hned vyhrala :D,nech sa teda vydari a hlavne chuti

aknitka

ďakujem za radu. mne už k tomu tiež nič nechýba len mám obavu ako to naservírujem aby tanier nepôsobil príliš prázdno. ja totiž v tomto nemám absolútne žiadnu fantáziu.