iba pre vydate zeny!

datelinka

milovna, toto si treba vydiskutovat. ocividne ta to trapi, takyto vztah je neferovy. porozpravajte sa, neobmedzuj ho nejako prilis, ak je zvyknuty, ale ak sa nevie bavit v tvojej pritomnosti, tak je to zvlastne. neviem ci mate deti, ale zrejme nie, potom nie je naozaj dovod na to, aby on travil vecery so svojou spolocnostou a ty v spolocnosti napriklad televizie.
rozpravat sa o svojich pocitoch, krivdach, tuzbach, ale aj peknych zazitkoch, to je to najdolezitejsie v partnerskom vztahu.

katkakm

pre sombetar:Neviem či si ty ženatý a či aj svoju manželku vnímaš že je len tvoja žena.A načo si sa ženil?!A ak si slobodný tak sa ani nežeň lebo základ vzťahu je tolerancia.To ostatné čo si písal ani nekomentujem.Chúďa tvoja žena alebo priateľka.

[zruseny17]

ako vidis zalezi to vzdy len a len na tej dvojici...co vyhovuje niekomu,nemusi inemu...my sme styri roky manzelia a za cely ten cas sme sa od seba ani nepohli,bavit sa uz nechodime a to sme pomerne mladi,ja mam 26,manzel 28...skor ideme do restiky alebo do kina,samozrejme spolu ak niektora babicka povaruje:)...ale mame znamych ktori zasa chodia von oddelene a uplne im to vyhovuje...takze zalezi od povahy...pekny den:)

tripi

my sme spolu pomaly 4 roky, z toho rok manzelia,ale vzdy sa vieme zhodnut...bud ideme spolu,so spolocnou partiou,alebo on ide s chlapmi ja s babami (zurovat),samozrejme slusne :) , alebo ked on ide jeden piatok ja idem dalsi,proste vzdy sa dohodneme,je to o dovere,ved sa mame radi, a nieje nic zle na tom,ked sa potrebuje jeden z nas zabavit aj sam bez partnera,ved sa dost vidime doma,nie? :D

oxyna

Moj manzel za sedem rokov, co spolu zijeme ani raz nebol nikde bezo mna, ja tiez maximalne zajdem ku kadernicke, inak sme vzdy spolu ako siamske dvojcence. Raz bol na trojdnovej sluzobke a to sme sa vobec nevyspali, lebo sme zvyknuti este aj chodit spolu spat. Pred deviatou sme uz spolu v posteli:) Radsej si da deci vinka so mnou pri filme ako by mal niekde chodit. Najspokojnejsi sme spolu doma - ked prideme z prace a zamknu sa dvere, to je to najlepsie, co moze byt.

doubledog

a to akoze preco by manzel nemohol chodit s kamaratmi?
som rad, ze moja zena je ina a nema s tym problem
a to niekedy robim take veci, ze by vam vlasy dupkom vstavali

aknitka

môj manžel tiež chodí len veľmi zriedka a keď ide tak naozaj si len pokecať a nie žúrovať. takže väčšinou chodí autom a do polnoci je doma. kým sme nemali malého tak sme tiež vždy chodievali spolu, vtedy ešte žúrovať.

Marylin

tak ja napriklad to nejak hrozne neberiem lebo moj manzel fakt raz za pol roka si ide podediet s kamaratom a nejak ho to moc netaha a co sa mna tyka tak ja si posediet idem tiez minimalne.Lebo ak si ides posediet fakt ze raz zacas tak je ok.Ale ale ak by to bolo pravidelne tak by som pristupila nato co napisala katkakm ale moj manzel je dost starsi tak sa mu nechce nikam chodit niekedy sme radi ze sme doma a ked tak skor chodime spolu vsade a aj mame skoro rovnakych kamaratou.Niekedy je dobre vypadnut sa niekde odreagovat venovat tomu jednu noc a zasa fungovat kazdy s nas potrebuje obcas vypnut. ale fakt obcas.

katkakm

Ahoj , mi to riešime formou:nerob to mne, čo nechceš aby som robila ja tebe.Takže ak nechodím žúrovať ja,nepôjdeš ani ty.A ak by si napriek tomu chcel ísť, choď napr.- v piatok a ja budem s deťmi, ale v sobotu pôjdem ja a ty budeš s deťmi.Stalo sa to len raz ,že v piatok išiel von s kamošmi a ja som sa v sobotu tak natuningovala,že ho skoro porazilo keď som odchádzala.Celú noc ma čakal .Viac to už neskúšal.

Deee

my takmer nikam nechodime, visime vo firme a ak nahodou manzel sem tam zaskoci za starou partiou, ja obcas niekam s kamoskou na kavu, sem tam aj spolu niekam von, ale manzel ma slobodu a aj ja, kdekolvek chce vybehne si aj bezo mna a ja tiez, verim mu na 100% a skutocne sa mi nikdy nestalo, zeby nebol tam, kde mal byt