Ako na dvojičky

aradnna

dakujem,ste milení,ale chalani sú už väčší,majú už skoro tri roky,už to nie je problém vychovávať ich,až na to,že sú veľmi živí...a malá Amadea je úžasná:) tri deti však stačia:)
držím palce,aby sa tie dvojičky vydarili:)

aradnna

no všetko sa dá,len to nebolo také ľahké ako pri jednom bábatku...bolo treba viac pomocných rúk a trpezlivosti:)a samozrejme,aj viac peňazí,lebo niektorí akosi zabúdajú,že mať dvojičky aj niečo stojí...a pôrod bol tiež zážitok:D

aradnna

no mať dvojičky je super,ale toľko práce je s nimi...naraz plačú,naraz chcú jesť,chodiť,kúpať sa...chaos jak hrom bol u nás prvý rok,to ti poviem:D...často som rozmýšľala,prečo som sa tým dvojčatám tak tešila...ale zasa ked vidím detský úsmev 2-krát,je mi hned ľahšie na duši:)
a u nás v rodine sa tiež nevyskytujú dvojičky,to len ja som porodila dvoch synov naraz:)a pred mesiacom sa nám narodila dcéra-jedna:) je to zvláštne,však?:)

bonn

tak toto nikdy nepochopim, dvojicky na objednavku..........co si dokazete vymysliet niektore....., len keby ste vedeli ake je to mat tie dvojicky, pochybujem ze by ste o nich tolko snivali, kazdy povie, vaaau to je krasne, aj ja chcem, ale vobec si neuvedomuje co vsetko za tym je....

datelinka

spominate si na tu rodinku tu na slovensku, ked sa narodili paru dvojcata a do dvoch rokov trojcata? :-) toooolko stastia naraz :-) zlate boli. teraz mozu mat tie mladsie cca dva roky? ak ma pamat neklame.
pauli, ja by som teda neotehotnela do troch mesiacov po porode. prvu menstruaciu po porode som dostala, ked malo male presne dva roky a jeden den :-))

msaj

rada sa pridám do témy, lebo mojou túžbou od detstva neviem z akého dôvodu, boli tiež dvojčatá, môj starý otec aj stará mama z otcovej strany boli z dvojčiat, o to väčšia pravdepodnosť. Mám tri deti a žiadne dvojčatá. Ale zato dve deti do jedného roka.(bolo to čiastočne splnenie môjho sna) myslím, ale,že to je ešte horšie ako dvojčatá. Teraz sú už tí dvaja veľkí, majú 12 a 11 rokov o chvíľu, ale veru užila som si pri nich ten jeden rok toľko nervov, až som mala pocit, že ešte chvíľu a končím v blázinci. Ale napriek tomu som rada, že sa to tak stalo, ktosi to tak zariadil, a my sme sa zariadili podľa toho, ako to prišlo. Takže či už dvojčatá, alebo dve deti rýchlo po sebe, hlavne nech je všetko v poriadku a v zdraví všetko zvládneme a to želám aj tebe.