kol.striebro a pečeň

Príspevok v téme: kol.striebro a pečeň
raban83

koloidne striebro mi môže zhoršiť pečenové testy až 6násobne? okrem asi 3druhov tabliet nemam žiadne negativne vplyvy na pečen... vysadil som striebro berem lagosu a o dva tyždne idem na sng a som zvedav či sa to zlepši... koloid bol žltej farby a bral som 2x denne po 4cl čo je veľka davka... bolo vyrobene na ionizatore z destilovanej vody čo tatko až 90min. vyrabal čiže mohlo sa jednať o 40ppm... hepatB negat. a na C mi spravia o 2tyždne

Nina26

Adam Krt, neviem koľko stála tá čo tu píšeš ja kupujem z Lučenca t.č. 0902514721, pol litra asi 3,8 Eura, ešte je tam dostať aj s rozprašovačom 2dl asi 1,58 Eura

AdamKrt

Kupil som v lekarni koloidnu vodu, anglicky vyrobca 300mll. Ma 10 ppm. Neni to malo ? Je to ucinne ? Da sa kupit lacnejsie, ci lepsia ?

RNG

jedina mozna "choroba" z koloidneho striebra je argyria= zafarbenie koze a vlasov do siva.Viac som v literature nenasiel, hoci sa casto uvadzaju narazky na skodlivost, nie vsak nijak dokazane.
Kedze sa koloidna strieborna voda nici v zaludku znacne, jej vplyv na pecen je primaly v takych davkach, aj ked clovek pije trochu kvazi koloidu=zltej brecky.
Clovek s argyriou, ktoreho donekonecna ukazuju na televizii pije koloidnu striebornu vodu miesto vody uz roky, takze sa u neho jedna o mnoho gramov striebra v tele, popricom inac je zdravy.
Pripajam: Pravy koloid musi byt mensi, nez 50 nanometrov(definicia z chemie),

Velkost strieborneho ionu je 0.3 nanometrov.

Najmensia viditelna(farebna) ciastocka je polovina vlnovej dlzky svetla=200 nanometrov.
Kocka 200 nanometrov obsahuje zhruba 295 408 290 atomov striebra .

Idealne ciastocky na ucinnost su iony a ciastocky asi do 2 nanometre, ktore vedia prenikat bunkovymi stenami, vacsie cez ne nepreniknu.

Na porovnanie, kocka velkosti 3 nm obsahuje 10 x 10 x10= tisic atomov striebra a vazi 107 890 daltonov Priepustnost stien criev je medzi 15 000 az 25 000 dalton, maximalne.

Ciastocky zhruba nad 2 nanometrov sa teda nemozu absorbovat ani cez sliznice, tj su ucinne ciastocne len na kontakt s mikrobmi v zaludku a crevach s bakteriami

Takze "vynalezca" tohoto zariadenia si zasluzi nakopat do zadku, prinajmensom, lebo prave pouzivanim takychto mozu ludia dostat argyriu, co sice nie je smrtelna choroba, len zafarbenie pleti do striebra vylucujucimi sa casticami cez kozu a to zenie vodu na mlyn farmaceutom, ktori maju potom dovod zautocit proti "koloidnej striebornej vode" ako skodlivej.

Moje zariadenia maju napatia pod 12 voltov na jemnejsi koloid pod 6 voltov a velmi intenzivne miesanie, nie stojacu vodu.
Zacinam s destilovanou a deionizovanou vodou, ktora mera pod 0.5 ppm a elektrorozptylujem do nej striebro az do merania 6.5(Lucenecke zariadenie, 12 voltov, zhruba 15 hodinovy cyklus)) a doma az do 30 ppm( 6 voltov, to mi trva vyse mesiaca!)
Vysledna voda je krystalovo cista, luc svetla(laser) cez nu rechadza bez zachytenia, tj je prakticky neviditelny, lebo v nej nie su na odraz dost velke castice. A vydrzi vo flasi z bieleho plastu(bezna vodna) mesiace aj na priamom slnku bez viditelnej straty .
Mal som v okne jednu pollitrovku cely rok, na zaciatku citala na presnom meraci 4.8 ppm, po skoro roku citala 4.6 ppm.

Moj merac TDS mera na najnizsej skale od 0.01 ppm(poriadne drahy...), na bezny proces pouzivam lacny(asi 100 dolarovy, s citlivostou 0.1 ppm)
Na Slovensku som si z lekarne zobral(v tmavej flaske) destilovanu vodu a merala 2 ppm, moja deionizovana v Lucenci merala 0.1 ppm a v dielni moja destilacka(nehrdzavejuca ocel) produkuje vodu 0.5 ppm. Taku pouzivam na pitie uz vyse 20 rokov.

Takze mi mozu vykladat rozne bludy o "tmavom skle" a destilovanej vode z lekarne!

Iony su samozrejme naviac extra pritahovane elektrostatickymi silami, preto ich aktivita je az 17 000 krat taka, ako neutralnych ciastociek. Zialbohu sa v zaludku zmenia na chlorid strieborny, ktoreho aktivita je az 60 krat nizsia, ako kovovych ciastociek .

V niektorych pokusoch (sterilizacia studnicnej vody)totiz roztok AgCl na rovnaku baktericidnost, ako 10 ppm strieborna koloidna voda musel byt az 600 ppm, pricom pri lepsich(jemnejsich) koloidoch to moze byt este ovela vyssie.

raban83

on to robil presne podla navodu... ta voda bola žlta lebo tie strieborne paličky chytavali tmavy povlak čo každych 20min. jak to premiešaval utieral servitkou... šak zajtra ešte tatka poriadne vyspovedam... norma pečene 0,10-0,85 a ja som mal až 4,20

raban83

on to robil presne podla navodu... ta voda bola žlta lebo tie strieborne paličky chytavali tmavy povlak čo každych 20min. jak to premiešaval utieral servitkou... šak zajtra ešte tatka poriadne vyspovedam... norma pečene 0,10-0,85 a ja som mal až 4,20