skúsenosť

Príspevok v téme: skúsenosť
Lachesis

zdravím, potreboval by som ani nie tak radu ako vaše názory, respektíve ak má niekto skúsenosť....

takže zoznámil som sa s dievčaťom, ktoré chcem za manželku/ z jej strany je to také isté /- jediný problémik je, že je príslušníčka iného štátu a býva moc ďaleko.

má úplne inú mentalitu ako naše baby a aj ženy zo západných kultúr- tým nehovorím, že naše sú zlé, aj keď...proste také nechcem.
je totálne krásna-spĺňa moju predstavu ideálnej symetrie, ktorá je u každého iná, ale toto je jeden zo základov vzťahu- proste chémia musí fungovať.

je vzdelaná, má neskutočne pre mňa fascinujúce názory a priority také isté ako ja- skrátka iná mentalita- iný kraj, iný mrav....

to je myslím viac ako viac...

ale k tomu problémiku- ona je ruska a býva na sibíri.

tak ak máte nejaké skúsenosti- hlavne v jazykovej bariére, bývaniu- v ktorom štáte a pod., budem povďačný za vaše názory a ak má niekto osobnú skúsenosť- to by bolo najlepšie..., píšte!
nie preto, že by som nevedel čo robiť, ale kvôli vyvarovaniu sa chýb.
ďakujem

Lachesis

hej prestupuješ v moskve a stalingrade- teraz je to volgograd :) a ak vieš po rusky dostaneš na trhu kúpiť lacnejšie ako keď nevieš a ak si chceš pozrieť nejaké pamiatky tak budeš potrebovať pečiatku alebo деньги :) napríklad nás nechceli pustiť na prehliadku ostaňkina- stadiaľ máš moskvu ako na dlani a mauzóleum lenina je asi jediná vec, kde je vstup zadara....

darika

Moja mama bola v Moskve este za komancov a povedala,ze zo ziadneho mesta nemala take zimomriavky ako tam.To ja som este nevidela "vraj" najkrajsiu Prahu.Hanba mi!

happi:-)

mi blbne stranka, tak skusim este raz a posledny
Do Moskvy to ide priamo, neprestupujes a ja to mam zadarmo-teda za cenu lozka:-) Zatial to mame naplanovane na prvy aprilovy vikend-cez velkonocne sviatky. Ale detailnejsie sa zacnem tomu venovat az po Novom roku