mmibazar?

Luculiačik

Ja som si už viackrát objednávala z tejto stránky a som spokojná. Veľa vecí tam nájdeš za nižšiu cenu ako inde. :)

Baja22

ja si z mimibazaru tiež niekedy objednávam, a som velmi spokojná. napríklad 2 roky som zháňala bielu chlpatu vestičku a nikde som ju nevidela, a tam som ju nakoniec našla, a nebola ani drahá:))

Yvona

Ahojte, s mmimibazarom nemam ziadne skusenosti.Niekolko krat som bola na tej stranke, a neviem...zdalo sa mi tam dost drahe,napr. kabelky...a take bez 'smrncu':-> Ja nakupujem v zahranicnych e shopoch, a som velmi spokojna. Ceny super, najma v americkych, a anglickych, vzdy mi vsetko prislo, max do tyzdna. Dam vam zopar typov. Napr. anglicka stranka www.asos.com,uzasne veci, topanky, kabelky, oblecenie, doplnky. Postovne skvele, 5,65 libry co je cca 6 euro. Tam nakupujem pravidelne, a pride mi to do 5-6 dni.Na topanky americke, www.shoes.com, www.heels.com. Ine, napr. www.ovestock.com, tam najdete vsetko co len chcete. A vsetky posielaju na Slovensko, ale postovne je trosku drahsie, lebo tam vam zapocitaju nejaku nezmyselnu dan...;-> Samozrejme, treba vediet oznacenie amer. a ang. velkosti. Z europskych sa ni osvedcila nemecka www.dress-for-less.de, tam su znackove veci so zlavami az 70percent. Postovne 10 euro.Talianska www.misssixty.com,je trosku drahsia, ale coskoro tam bude vypredaj, tak sa to oplati, aj odtial mam zopar kuskov.Takze tieto stranky mam sto percentne overene, a odporucam. Platit treba ale vopred, platobnou kartou,ale takou co podporuje platbu cez internet.Odporucam si ju vybavit v m-bank,kartu m-konto, vydaju vam ju bez poplatkov...

lulumba007

ja mam uz odtial kupenych asi 20 veci - so vsetkymi som maximalne spokojna, prisli vsetky. knizky, ktore v knihkupectve stoja 10-12 eur, mam za 2-4 uuuplne novucicke. znackove vonavky za 10 eur, proste parada!!!

bellinka

ja tam nakupujem pravidelne aj na mimiaukciach aj na mimibazare ale treba byt obozretny a sledovat naozaj aj hodnotenia ake maju predavajuci , vela veci sa tam oplati hlavne znackove , ja sama som aj predavajuca a viem ze v zahranici su veci za facku a tu ich viiete predat aj ked si nato nahodite za smiesnu sumu...cize odporucam

pipia22

trdielko najprv sa opytaj ako sa vola ta osoba co to predava a mozes sa opytat na nu v banke ci taka existuje ja som teraz predala kocik, lebo som chcela novy , tak normalne sa opytala ako sa volam, chcela si to v banke overit a poslala zan zalohu.

mary-anne

to postovne platis uz pri tej prvej uhrade. ked posielas peniaze na ucet, to je uz aj s postovnym. takze k tebe to uz len domov pride, uz platit nebudes nic :)