krvacanie z posvy po pohlavnom styku

hviezdička

Pre MAtusku 34. Vie o tom tvoj priateľ? Najprv sa snim porozprávaj o vašich praktikách v posteli. Pretože, môžeš byť suchá a on má dosť pri vrušený dlhší a širši, a može sa stať, že ti tam možu praskať cievky alebo máš nejaký vnútorny zadravotný problem, a on to može preháňať rýchlosťou a pohybmi. Počula si o tom, že aj sexom si môžeš vnútorne ublížiť? Odporudčam ti teraz nesexovať, vydržte to a mala by si čo najskôr naštíviť gynegologa, jedine ten ti pomôže.A on ti povie či to je.Nechcem ta strašiť, ale môžes mať niečo na vaječníkoch alebo nejaký nález na maternici,len aby si náhodov nemala rakovinu krčku maternici,a sexom sa to zhoršuje. Dúfam,že takýto problem nebudeš máť, len choď čo najskôr, veľa šťastia.

darika

Ak to mas vzdy vtedy,ked sa vyspis s priatelom,tak treba najprv skontrolovat postel.Ak to mas ale po sexualnom styku,tak treba ist ku zenskemu lekarovi.Kolko mas rokov?

jaLENja

Ja v tomto prípade musím byť ironická...
Najskôr sa nauč gramatiku, aby si vedela písať, potom sa nauč niečo o ľudskom tele (ženskom), aby si vedela, čo sa s tebou deje. A až potom začni so sexom...
Iba toľko....

gaja

Sak skoc na gyndu.Mozes mat vredik na krcku,lieci sa rychlo.Netreba tolko premyslat,treba konat,ved zdravie mas iba jedno!