Piercing do nosa! Bolí?

RNG

Nikdy nepochopim, pre co sa musia ludia modne zohavit, najma ked to moze sposobit dlhodobo niekedy aj vazne zdravotne problemy.

Natalia123

Je to už stará téma, ale nastrelili vám to aj s uzáverom? Lebo keď mi prestrelovali uši tak tie náušnice som skoro nedala von z uší.

lilien.210

ja mam piercing v nose asi 3 tyzden vcera mi vypadol , dierka mi zdnuka zarastla tak tam mam nausnicku len tak , idem si ho dat znova prepichnut. Bol nieto v podobnej situacii ?

sewie

Natusiik, ja mam piercing v nose uz 4 roky a nikdy som nemala s nim ziadny problem.pokial nie si alergicka na kovy alebo nemas nejak inak citlivu kozu vsetko by malo byt ok. mne ked prepichli nos tak som dostala piercing s takym tym zatocenym(vo vnutri nosa)-v tvare L:) cize neexistuje aby si to vdychla!:D
mne to robili ihlou-zabolelo ale to bola len sekunda a potom -po prepichu ma to nebolelo vobec:)...drzim palce! to das:)

Beexe96

Ahojte.. :) každého ináč bolí prepichnutie, ale mňa osobne to nebolo, trvalo to cca 3 minúty,kým mi prepichol a potom bolo všetko OK.. len si treba dávať pozor pri utieraní tváre osuškou alebo uterákom... mám ho 1 rok a som spokojná.. :)

Eilien

Natusiiik-ahoj,no ja som si davala pierc do nosa asi pred dvoma rokmi,robili mi to v studiu a to az dva lebo som chcela do nosa a do pery:)do pery to vobec nebolelo ani som nevedela ze to uz mam ale ten nos bol citit,stipnutie a to bolo vsetko sice som zostala potom bleda ako stena a musela som to trocha predychat ale myslim ze to je nic:)tak sa nemusis bat:)no a co sa tyka nastrelovaniu a prepichovaniu tak myslim ze je lepsie prepichovanie aj z hygienického a zdravotneho hladiska:)neviem ci mozu vzniknut nejake zdravot.problemy ja som nemala ziadne len tolko ze som si hoc kedy naucnicu vytrhla nechtiac a to bolelo:)

Natusiiik

Ahojte :)Chce si dať pierc do NOSA, rodičia dovolia, ale ja sa trošku bojím... Prosím vás,odpíšte mi na mojich pár otázok... Ako dlho trvá bolesť po prepichnutí ? Je lepšie nastrelovanie alebo prepichovanie ? môžu z toho vzniknúť nejaké zdravotné problémy ? Ak sa mi piercing povolí, nemôžem ho vdýchnut ? prosím odpíšte a dajte tam moju prezývku (Natusiiik)aby som vedela ě odpoved je pre mna

TRULY

Trepte si somariny do nosa a zle vám trafia dierku ako bývalej a prestane citiť vône a pachy ako ona skoro o polovicu.

hizutrgdfes

Ja síce pircieng nemám ale chcela by som. No s maminou sa neviem rozhodnuť. Ale keby som si to dala no tak určite ihlou. Odporúčam toto video www.youtube.com . Podla mna to moc neboli ved ani na tom videu to nevizeralo nejako dramaticky. Asi sa budem opakovat ale nastrelenie nosa neodporucam.

Domča

Ahojte:) ...Kedisi som si dala pirsing nastreliť nebolelo to vobec ale hnisalo mi to a opuchalo to a bolo to zapálené...a aj som počula od vaicerých že tym nastrelením sú s tym takéto problémy a trvá to dosť dlho...A te b pirsing mi vydržal niake 3 tyždne pretože mi vypadol a hned mi to zarastlo. A do par mesiacov mi tam nezostala jazva a voebc to neni vidno že kde to bolo takže to je super:)... A ževraj ked sa to da prepichnúť ihlou to sice možno trošku boli ale ževraj sú s tym neni take problemi ale že zas ked si človek ten pirsing chce dať dole tam ta diera zostane neviem ...A teras by som si dala rada znova pirsing a neviem či si to mam dať nastreliť alebo prepichnúť ihlou? Mohli by ste mi poradiť niekto:)