Pěúcne chlamýdie?

Príspevok v téme: Pěúcne chlamýdie?
marta111

Na začiatku decembra som mala teplotu a bolest hrdla, cítila som také šteklenie v hrdle a na plúcach. Po vybraní antibiotík sa mi ako tak stav zlepšil, ale stále mi zostalo to šteklenie v hrdle a vo vnútri /priedušky?/, pokašlávanie, potom nastúpila bolest hlavy, stuhnutý krk - šija, mávam studené nohy, ruky, na večer mi niekedy vystúpi teplota ale len na 37C. Ráno sa cítim ako kebyže mám chrípku, také ubolené a teplé telo. Už som z toho pif paf. Můžu to byt chlamýdie plúcne??? alebo hodkin? - to hádam nie.

RNG

Moja teoria je nevyckavat, najlepsia obrana je utok.
Selen, zinok probiotika a sirokospektralne antimikrobialne(GSE, oreganovy olej, extrakt z olivoveho listu, baza, astragalus echinacea a samozrejme velke davky vitaminu C). Oslabene telo treba posilnir, v oslabenom stave sa choroba moze vratit alebo mozes dostat novu. Lekarske ordinacie a nemocnice su miesta, kam chodia chori ludia rozdavat zadarmo svoje bakterie, virusy a ine.

marta111

Ifka takto som dopadla

takže: sedimentácia mierne zvýšená /neviem koľko/ ževraj to je doznievanie infekcie

:telota naďalej 37 C na večer

: bolesti nôh, hlavne lavej a lavej ruky, zášklby svalstva

: cítim že ma trochu škriabe hrdlo a šteglenie aj slabá bolesť na hrudi

: mám si merať teplotu a o pondelok sa ukázať na kontrolu

RNG

Ja by som necakal, kym sa lekari rozhodnu, co robit a podnikol by som nieco na obranu.
Zatial mi to vzdy pomohlo, aj mojej rodine a znamym, takze kym sa lekari dohodli, co to moze byt uz som bol z toho von svojpomocne.

ifka

no,tak najprv by si mala absolvovat to plucne.na gynde ti podla mna brali krv len na onkomarkery.a mozno pecen,ked uzivas HAK.sedimentaciu,crp,leukocyty sotva.ked mas moznost,alebo si vies aj bez obvodnej zariadit plucne vysetrenie,tak tam chod najskor.nieze budes mat nejaky zapal pluc.alebo chod rovno na plucnu kliniku do nemocnice.a nieco si vymysli,aby ta prezrel pluciar.:-((

marta111

no plúcne už dávno nie, moč u gyn, kr u gyn. Ale to neviem na ak účely. Ja viem že cez písmenká sa nedá určiť diagnoza. Lekárka mi určite urobí všetky vyšetrenia ale to čakanie... a ešte k tomu mi začal aj menzes. do frasa

ifka

:-))no,Marti,ta neustale zvysena teplota nema byt.kedze ti lieky nezabrali,mala by dr zodpovedne patrat:niekde mas nejaky zapal.cize,bola si napr.ked si bola u dr ocurat ten pasik heptafan?,gyndu si kedy mala?..