Moja psychológia

Časopis MOJA PSYCHOLÓGIA je určený ženám, ale aj mužom vo veku od 25 do 45 rokov, ľuďom vzdelaným a túžiacim po poznaní, ktorí majú vysoké nároky na kvalitu života, vrátane kvalitného čítania.

Aj keď má časopis v názve viacmenej odborné slovo, ide o lifestylový časopis určený širokej verejnosti. Našim cieľom je prinášať vysokú kvalitu textov. Nadviazali sme spoluprácu s uznávanými a kvalitnými novinármi, pri spracovaní článkov úzko spolupracujeme s odborníkmi na danú problematiku. Psychológia je vlastná každému človeku, stretávame sa s ňou na každom kroku. Je to záležitosť našej hlavy, nášho vnútorného sveta, psychológia hrá hlavnú rolu v partnerských vzťahoch, v rodine, v zamestnaní, psychológia je s vami, keď športujete, alebo nakupujete. Je všadeprítomná. Množstvo ľudí psychológia fascinuje, len nevedia ako sa k nej viac priblížiť a ako ju využiť vo svoj prospech.

Časopis MOJA PSYCHOLÓGIA je určený ženám, ale aj mužom vo veku od 25 do 45 rokov, ľuďom vzdelaným a túžiacim po poznaní, ktorí majú vysoké nároky na kvalitu života, vrátane kvalitného čítania. Okrem článkov o medziľudských vzťahoch, najnovších poznatkoch z personalistiky alebo správneho odbúravania stresu, prináša nový pohľad na služby a produkty v oblasti prevencie a starostlivosti o zdravie. Predstavuje špičkové komodity z farmaceutického, potravinárskeho, automobilového i finančného segmentu. Prezentuje novinky z oblasti módy a kozmetiky, nové trendy v cestovaní, zaujímavosti zo sveta kultúry.


Kontakt

Vydavateľ: VESA MEDIA, s.r.o
Dohnányho 16, 821 08 Bratislava
Telefón: 02/50200911
E-mail: mojapsychologia@versamedia.sk/a>

Web: Moja psychológia