Gliss Kur uvádza vlasovú kozmetiku s marakešským olejom

BRATISLAVA 18. septembra (WBN/PR) – Slnko, vietor a more: po lete aj normálne vlasy túžia po hĺbkovej intenzívnej starostlivosti špeciálne vyvinutej pre potreby normálnych, mierne poškodených vlasov na obnovu lesku a jemnosti. Chce to produkt, ktorý zreparuje poškodené vlasy bez toho, aby ich zaťažil. Pre splnenie týchto požiadaviek je tu Gliss ...

BRATISLAVA 18. septembra (WBN/PR) – Slnko, vietor a more: po lete aj normálne vlasy túžia po hĺbkovej intenzívnej starostlivosti špeciálne vyvinutej pre potreby normálnych, mierne poškodených vlasov na obnovu lesku a jemnosti. Chce to produkt, ktorý zreparuje poškodené vlasy bez toho, aby ich zaťažil. Pre splnenie týchto požiadaviek je tu Gliss Kur Marrakesh Oil & Coconut, luxusný orientálny wellness program od Gliss Kur s bohatými prísady a podmanivou vôňou. Rada s blahodarným marakešským olejom a kokosovým extraktom posilňuje a reparuje štruktúru vlasov tekutým ketarínom. Gliss Kur Marrakesh Oil & Coconut je dostupný v obchodoch od septembra 2012.

Po čase aj normálne vlasy stratia svoju pevnosť a potrebujú cielenú starostlivosť, ktorá ošetrí a zreparuje poškodené vlasy a obnoví ich jemnosť a lesk. Takisto je však dôležité poskytnúť správne množstvo starostlivosti a vyhnúť sa nadbytočnému množstvu, ktoré by vlasy zbytočne zaťažilo. Mnoho žien od svojej kúry na vlasy očakáva aj doplnkový rozmaznávajúci wellness účinok. Prípravok z luxusných prísad a podmanivej vône premení Vaše vlasy na špeciálny, rozmaznávajúci “ja” moment, ktorý vlasy nie iba zregeneruje ale taktiež im poskytne vítanú prestávku od rušného každodenného života.

Nová rada obsahuje marakešský olej, jeden z najluxusnejších olejov na svete získaný z argánového stromu, ktorý rastie iba v Maroku, a kokosovým extraktom. Je ideálny pre normálne až jemne poškodené vlasy nakoľko vlasy zbytočne nezaťažuje.

“Prípravky s makarešským olejom poskytujú rýchlo absorbujúce, hlboko pôsobiace kondicionéry aby boli Vaše vlasy jemné a lesklé. Tieto výrobky boli formulované tak, aby sa blahodarné oleje rozmiestňovali rovnomerne po celých vlasoch a pomáhali uhladzovať ich povrch. Vďaka tomu sa vlasy úžasne ľahko rozčesávajú a sú zdravo lesklé a žiarivé”, vysvetľuje Dr Elisabeth Poppe, Direktor of International Product Development Haircare v Henkel. Ošetrujúca receptúra s tekutým keratínom reparuje poškodené vlasy, obnovuje ich štruktúru a vypĺňa malé slzy na povrchu vlasov. Vlasy sa cítia nadľahčené, hladké a krásne vyživené, žiariace so sviežim leskom. S radou z marakešského oleja a kokosu, špecialista na vlasy z Gliss Kur teraz ponúka orientálny rozmaznávajúci program pre normálne vlasy obsahujúci blahodarné prísady a magické orientálne vône.

Orientálna rada Gliss Kur Marrakesh Oil & Coconut pozostáva zo šampónu, kondicionéru a okamžite reparujúcej masky, ktorá vlasom poskytuje hĺbkové ošetrenie len za jednu minútu. Celá rada vôni orientálnych vôní je vôňou zloženou z pomarančových kvetov, tuniského jasmínu a ylang ylang obohatenou o pikantné vône zázvoru, korenia, vanilky a škorice a arómu nákladných stromov ako sú céder a santalové drevo.

Rada vlasovej starostlivosti Gliss Kur Marrakesh Oil & Coconut pre normálne, jemne poškodené vlasy je dostupná v obchodoch od septembra 2012.