Celkom nové ZDRAVIE.sk

Tlačová správa
Tím Zdravie.sk neustále usilovne pracuje na nových funkciách. Nie vždy je však výsledok našej práce takýto viditeľný. Dnešným dňom meníme dizajn celého portálu za modernejší, krajší a prehľadneší. Dúfame, že sa vám bude páčiť.

Tím Zdravie.sk neustále usilovne pracuje na nových funkciách. Nie vždy je však výsledok našej práce takýto viditeľný. Dnešným dňom meníme dizajn celého portálu za modernejší, krajší a prehľadneší. Dúfame, že sa vám bude páčiť.

Čo sa teda zmenilo? -------------------

Nový dizajn

Najväčšou a najočividnejšou zmenou je kompletná zmena dizajnu. Ostali sme verní červenej, na ktorú ste zvyknutí. Pozadie stránky sme však vymenili za modernejšiu a vzdušnejšiu bielu. Texty a nadpisy sme prispôsobili tak, aby boli lepšie čitateľné. Každý jeden prvok od hlavičky až po pätičku sa dočkal zmeny a vylepšenia.

Nová titulná stránka

Titulná stránka je srdcom každého portálu. Uvedomujeme si to a preto sme sa našu titulnú stránku snažili spraviť atraktívnejšou. Poskytuje oveľa viac užitočných informácií v prehľadnejšej a graficky zaujímavejšej forme.

Prehľadnejšia navigácia

Kategórie sme preorganizovali do logickejších celkov. Zamerali sme sa na väčsiu prehladnosť, logické usporiadanie, a na to, aby sme našim návštevníkom ušetrili drahocenný čas. Z hlavného menu sa teraz rýchlejšie dostanete priamo do podsekcií, upozorníme vás tiež na najzaujímavejšie články a novo pridané sekcie. Užijete si menej klikania, a rýchlejší prístup k informáciám.

Fórum

Podstatná a obľúbená časť portálu prešla vizuálnymi zmenami tiež. Zamerali sme sa na väčšiu prehľadnosť, rýchlosť a použiteľnosť. Kategórie sú rozdelené do logickejších celkov. Pre prihlásených návštevníkov sme tiež zjednodušili prístup k ich obľúbeným diskusným témam, či témam do ktorých prispeli.
### Staré funkcie sú ešte lepšie

Zmeny sa dočkala každá sekcia, článok, či diskusná téma. Všetky funkcie na ktoré ste na portáli ZDRAVIE.sk zvyknutí však ostali zachované. Snažili sme sa ich zmodernizovať a spraviť ich využívanie jednoduchším.

Celý portál sa teraz tiež oveľa pohodlnejšie ovláda aj z mobilných zariadení, obzlvášť tabletov.

### Budúcnosť

Zmenou dizajnu však neplánujeme stratiť dych. Už teraz máme naplánované vzrušujúce nové funkcie a vylepšenia, ktorých sa dočkáte v najbližsích mesiacoch.

O zmenách však môžeme písať hodiny. Bude však lepšie ak sa pustíte do ich objavovania sami! Celý team ZDRAVIE.sk dúfa, že sa vám budú páčiť.