Chráňte svoje vlasy a zdôraznite svoj štýl

BRATISLAVA 27. februára (WBN/PR) – Ukážte vašim vlasom trochu lásky! Je čas, aby vaše vlasy vyzerali ešte lepšie ako kedykoľvek predtým. Skombinovali sme povrch plôch zo zdokonalenej keramiky napustené mikrokondicionérmi s keratínom s exkluzívnym senzorom tepelnej ochrany a vyvinuli tak revolučnú Keratin Protective Technológiu, ...

BRATISLAVA 27. februára (WBN/PR) – Ukážte vašim vlasom trochu lásky! Je čas, aby vaše vlasy vyzerali ešte lepšie ako kedykoľvek predtým. Skombinovali sme povrch plôch zo zdokonalenej keramiky napustené mikrokondicionérmi s keratínom s exkluzívnym senzorom tepelnej ochrany a vyvinuli tak revolučnú Keratin Protective Technológiu, ktorá preukázateľne zabraňuje poškodeniu a lámaniu vlasov až o 57%. Mikrokondicionéry s keratínom sa počas stylingu uvoľňujú do vlasov a chránia ich.

Predstavujeme vám revolučnú kolekciu stylingových prístrojov s keratínom pre silnejšie a zdravšie vlasy: Pripravte sa na styling bez výčitiek s novou žehličkou na vlasy Keratin Therapy Pro Straightener s maximálnou ochranou vlasov – exkluzívny senzor tepelnej ochrany zabudovaný vo vrchnej žehliacej ploche neustále monitoruje úroveň vlhkosti vo vlasoch a prispôsobuje teplotu ochrane vlasov pred poškodením. Má dlhšie 110 mm žehliace plochy, integrovaný digitálny displej a 5 teplotných nastavení 160 – 230°C. Funkcia “turbo boost” zabezpečí rýchle zahriatie /15 sekúnd/na najvyššiu teplotu a signalizáciu pripravenosti pípnutím. Luxusné žiaruvzdorné puzdro a uzamykateľné žehliace plochy.

Nahrievacia stylingová kefa je všetko, čo potrebujete na vytvorenie plných, pružných, sexi lesklých vĺn. Je veľmi jemná k vlasom, pretože povrch kefy s priemerom 45 mm je zo zdokonalenej keramiky s keratínom. Vďaka zmiešaným štetinám kefy jednoducho kĺže po vlasoch a dodáva vašim vlasom V.I.P starostlivosť, ktorú si zaslúžia. Má 2 teplotné nastavenia 120/180°C, kontrolku zapnutia a automatické vypínanie po 60 minútach.

Rozmaznávajte svoje vlasy s novým ultra-lux 2200W sušičom na vlasy. Mriežka zo zdokonalenej keramiky a o 90% viac iónov pre lesk bez krepatenia a profesionálne výsledky. Má 3 teploty a 2 rýchlosti, 7 mm úzky koncentrátor a 11 mm koncentrátor na rýchle vysúšanie.

Pre úžasné vlny, po ktorých ste vždy túžila. 19 mm kulma s povrchom zo zdokonalenej keramiky s keratínom pre pružné, zdravo vyzerajúce vlny. Päť rôznych teplotných nastavení 130-210°C na akýkoľvek typ vlasov s maximálnou, integrovaný digitálny displej, 30sekundové zahriatie a automatické vypínanie po 60 minútach. Kontrolka pripravenosti – displej prestane blikať po dosiahnutí správnej teploty a luxusné žiaruvzdorné puzdro.

Všetky výrobky zakúpite na www.vzdy.sk