Spočítali sme kalórie spálené bozkávaním sa: Schudnete?

Chcete schudnúť a zbavovania sa tuku si viac užiť? Niet ľahšej cesty, ako sa poriadne vášnivo s niekým vybozkávať. Podľa posledných výskumov, aj horúce bozky spaľujú kalórie. Množstvo spálených kalórií závisí na vašej aktuálnej hmotnosti, množstvo času a energie.

Chcete schudnúť a zbavovania sa tuku si viac užiť? Niet ľahšej cesty, ako sa poriadne vášnivo s niekým vybozkávať. Podľa posledných výskumov, aj horúce bozky spaľujú kalórie. Množstvo spálených kalórií závisí na vašej aktuálnej hmotnosti, množstvo času a energie, ktoré do tejto ľúbeznej aktivity vložíte.

Spálené kalórie

Osoba vážiaca zhruba 60 kíl spáli v priemere 15 kalórií za každých 15 minút bozkávania sa. Dospelá váha okolo 80 kíl príde za štvrť hodinu o zhruba 30 kalórií. Skúste si teraz spočítať všetky vaše vášnivé noci s prepletenými perami a jazykmi. Keď neboli, vaše mínus, že sa vám hromadí tuk pod kožou.

Súvisiace odkazy:

Samozrejme, že bozkávanie nespôsobuje okamžitý výrazný pokles hmotnosti. Pokiaľ ste však predtým nekonzumovali žiadne jedlo, je pravdepodobné, že zažijete vzostup nálady, ožije vám trávenie a zrýchli sa metabolizmus.

Viac vášne

Ak sa s partnerom iba pasívne muchlujete, bude to mať menší vplyv na spálené kalórie. Vneste medzi vás trochu vášne bozkávaním sa, dostaňte vaše telo do akcie, a budete toho spaľovať oveľa viací. Rozhodne spálite viac kalórií, než keď len sedíte alebo stojíte.

Bez dychu

Spotreba kyslíka je kľúčom k spaľovaniu kalórií. Ak sa dostanete do bodu, kedy bude vaše dýchanie ťažké a plytké, pretože sa úplne oddáte pocitom slasti pri bozkávaní, budete spaľovať aj viac kalórií. Energický bozk, ktorý zahŕňa aj maznanie, vie popáliť zhruba 100 kalórií za hodinu.

Ďalšie výhody

Bozkávaním sa zlepšuje náš imunitný systém. Pravidelné bozkávanie môže údajne náš život predĺžiť až o päť rokov. Dlhé a vášnivé bozkávanie sa odrazí aj na našej tvári. Zapojí okolo 30 svalov tváre, ktoré pokožku napnú a čiastočne odstránia vrásky, príznaky starnutia.

Bozkávanie znižuje produkciu stresových hormónov. Neuropeptídy, ktoré produkuje ľudské telo pri bozkávaní vo veľkom množstve, ničia kortizol spôsobujúci stres. Pri bozkávaní aj po bozkávaní sa preto cítime veľmi dobre a optimisticky.

Bozkávanie prebudí celé naše telo

Pri bozkávaní sa v našom mozgu vytvára endorfín, ktorý znižuje prah vnímania bolesti, nadobličky zvyšujú produkciu adrenalínu. Rozprúdi sa látková premena. Vášnivé a vrúcne bozkávanie zvýši krvný tlak na 150 mm/Hg a tep sa zvýši až na dvojnásobok na 108 až 110 úderov za minútu. Nervové zakončenia pier a jazyka vyšlú signály vzrušenia cez centrálnu nervovú sústavu priamo do pohlavných orgánov.

Bozkávanie zabraňuje tvorbe látok spôsobujúcich vysoký krvný tlak, zvyšovanie obsahu cholesterolu alebo odumieranie mozgových buniek. Preto sa možno oveľa rýchlejšie uzdraviť, keď sa budeme často, radi a dlho bozkávať.

LeknoCiste

Vas trend odviezt ludi od pravdy nemate zakorenene v genoch, ale mate dobre rozvinutu ludsku hamiznost, parazitovanie na nestasti druhych.
Nadvaha je sposobena vyhradne nezdravou zivotospravou.
Co je to zivotosprava?
Skuste si lamat hlavu nad nasledujúcimi faktami jedneho pana doktora:
- Ilúzia nazývanej "choroba" (EN)
www.youtube.com
- R.S.Morse: All Cancers - Cancer Discussion
www.youtube.com
- Q&A: Otazky/odpovede (EN)
www.drmorsesherbalhealthclub.com
- DR. Morse YouTube channel (EN)
www.youtube.com