Pridajte sa k ďalším Slovenkám: Veľká premena tela a vizáže!

Recenzia
Potrebujete urobiť vo svojom živote pozitívnu zmenu? Ako vyzerá vaše telo? Ste s ním spokojná zvonka aj zvnútra? Alebo by potrebovalo poriadny refreš? Aj vy sa stále sami seba pýtate, prečo ste tak strašne unavená a kde sa stratila energická kočka, ktorou ste kedysi bývali?

Potrebujete urobiť vo svojom živote pozitívnu zmenu? Ako vyzerá vaše telo? Ste s ním spokojná zvonka aj zvnútra? Alebo by potrebovalo poriadny refreš? Rád a tipov ako sa zmeniť zo škaredej bacuľky na sexi modelku sa sype z médií ako dažďových kvapiek.

Bohužiaľ, kropia nás často hlúpe výmysly, ktoré sa skrývajú za dobre mienené rady. Ale nefungujú! A smutné ženy čakajú v zástupoch, že konečne po dlhých rokoch natrvalo schudnú, zbavia sa najhoršieho akné v živote a nájdu zase chuť žiť.

Keď sa nič vhodné nedozvieme z babských TV magazínov, ani zo ženských časopisov, ideme „zadarmo“ na ženský web, alebo zalomíme ruky a prosíme všetky sily, aby niečo urobili. Lebo s takýmto zadkom či celulitídou sa veru žiť nedá...

Bukovského novinka pre všetky ženy!

Dámy, možno sme vypočuli vaše prosby. Možno máme liek na vaše trápenia, možno ho má Dr. Igor Bukovský, ktorý zaostril pozornosť špeciálne na ženy, čo sú v koncoch, popletené rozličnými diétami, zázračnými tabletkami, s pokazeným žalúdkom a radami, čo so sebou, aby sa stále nemračili do zrkadla.

Dr. Igor Bukovský totiž vydáva dlho očakávaný „Návod na prežitie pre ženu“. Ako prvá kniha slovenského autora má multimediálny charakter, aby to bavilo aj tie dámy, ktoré nie sú knihomolky. O čo v nej ide? Hlavne o zdravie, bez neho nebudeme nikdy krásne, sexi a atraktívne.

Komu zachráni kožu?

Kniha je určená pre ženy, ktoré si ešte trochu vážia sami seba, no potrebujú len pár trefných informácií, aby boli opäť dokonalé! Aby mali zase zdravé vlasy, zuby, prsia, pohlavné orgány. Áno, aj o tom si v nej prelistujete.

Pošuštíte stranami, keď budete hľadať, čo by mali jesť všetky správne Slovenky na raňajky, keď majú sedavé zamestnanie, alebo nepracujú vôbec. Dozviete sa aj, ako vyzerá zdravý sex a po sexe láskyplný spánok.

Nechýbajú doktorove celebritné kamarátky a ich stravovacie a iné tajné odhalenia. Speváčka Zuzka Smatanová, aj rezervovaná Daniela Hantuchová v knižke trochu nahlas „blbnú“.

Nájdete sa v knižke aj vy

Aj vy sa stále sami seba pýtate, prečo ste tak strašne unavená a kde sa stratila energická kočka, ktorou ste kedysi bývali? Všetko je v knihe čierne na bielom, ružové na zelenom, tyrkysové na cyklamenovom. Proste, je taká farebná ako najexkluzívnejší módny časopis. Je to biblia modernej ženy, ktorá bojuje proti všetkým jej nepriateľom, ako je lenivosť, celulitka, čokoláda a ešte k tomu na vás prehovorí!

Hovoriace strany

Knižka má totiž rozšírený obsah. Pomocou QR kódu si môžete otvoriť obrázky, animácie, videá aj desiatky pesničiek, ktoré ste ešte možno nepočuli! Návod na prežitie pre ženu je ľahké, pútavé, vtipné a aktuálne čítanie. Neprihovára sa hocikomu, ale našim dievčatám, dokonale rozumie slovenským babám a ich mamám a verte, že vám vráti dávno stratené sebavedomie, a hlavne zdravie!

Súťaž: Vyhrajte tento slovenský knižný trhák. Súťažíme na facebooku!