Vyhodnotenie súťaže o kozmetiku Maybelline a Garnier

Do súťaže o kozmetiku Maybelline a Garnier sa vás zapojilo naozaj veľa avšak rovnako veľa balíčkov sme aj rozdávali. Pozrite sa, či patríte medzi 8 šťastných výhercov, ktorí sa budú môcť tešiť z kozmetických "vychytávok".

V súťaži o kozmetiku Maybelline a Garnier sme vyžrebovali 8 šťastných výhercov, ktorí obdržia balíček kozmetiky podľa umiestnenia.

Správna odpoveď na súťažnú otázku "Ktorý typ pleti starne najpomalšie?" bola možnosť "A", "Mastná".

Výhercovia sú:

#### Prvá cena
**2x MAXI balíček v hodnote 34€**, ktorý obsahuje: 2x krémový deodorant Garnier, 1x zmatňujúci make-up AffiniMat, 1x krémový make-up FITme!, 2x rúž na pery Color Sensational a 1x lak na nechty ColoRama.
Katka Sklenárová - Bratislava Vladimír Novacký - Bratislava
- - - - - -
#### Druhá cena
**3x MIDI balíček v hodnote 16€**, ktorý obsahuje: 1x zmatňujúci make-up AffiniMat, 1x rúž na pery Color Sensational, 1x lak na nechty ColoRama a 1x krémový deodorant Garnier.
Simona Šupejová - Žilina Michaela Nemáková - Nová Dubnica Zuzana Ličáková - Prešov
- - - - - -
#### Tretia cena
Pre 3 **najrýchlejších súťažiacich** je **navyše pripravený balíček** **v hodnote 11€**, ktorý obsahuje: 1x zmatňujúci make-up AffiniMat a 1x rúž na pery Color Sensational.
Renata Lomnická - Liptovský Mikuláš Margita Kostelanská - Spišský Štiavnik Dominika Štetáková - Liptovské Sliače
- - - - - -
**Výhercom srdečne gratulujeme.**
Výhercovia boli upovedomení aj prostredníctvom e-mailu.

Organizátorom, vyhlasovateľom a technickým zabezpečovateľom súťaže je portál www.zdravie.sk (spoločnosť ZDRAVIE.sk s.r.o.). Vymáhanie výhier súdnou cestou je vylúčené.

Sponzorom súťaže je spoločnosť L´ORÉAL Slovensko s. r. o..