ZDRAVIE.sk prináša stále niečo nové

Tlačová správa
Obľúbený internetový portál ZDRAVIE.sk sa pre vás neustále snaží inovovať svoj obsah a napredovať. Preto prichádzame s ďalšími novinkami, ktoré vám uľahčia a sprehľadnia prácu. Ste zvedaví aké?

Obľúbený internetový portál ZDRAVIE.sk sa pre vás neustále snaží inovovať svoj obsah a napredovať. Je pre nás veľmi potešujúce, že podľa zverejnených údajov AIM monitora si s návštevnosťou viac než 500 000 reálnych návštevníkov mesačne aj naďalej udržiavame dominanciu v segmente internetových médií s tematickým zameraním na zdravie, krásu a životný štýl. Keďže je toto číslo pre nás záväzkom, v duchu tejto myšlienky sme tento rok prišli s viacerými zmenami.

Portál ZDRAVIE.sk denne prináša svojim návštevníkom množstvo zaujímavých článkov, rád a noviniek z oblasti zdravia, krásy a životného štýlu. Okrem toho sme zaviedli sekciu pod názvom „Tematická príloha ZDRAVIE.sk“, ktorá na týždennej báze podrobne sumarizuje aktuálny zdravotný problém alebo témy súvisiace so zdravím a zdravím životným štýlom. Kozmetickými úpravami prešiel aj dizajn úvodnej stránky portálu ZDRAVIE.sk, kde si môžu návštevníci nájsť svoje obľúbené články prehľadne umiestnené do sekcií „Magazín“ a „Zdravoveda“.

Upravili sme aj náš vyhľadávač, ktorý návštevníkom odteraz uľahčí vyhľadávanie v obsahu, pri riešení akýchkoľvek problémov spojených so zdravím. Do textového poľa vyhľadávača stačí vpísať problém, na ktorý hľadáte riešenie a systém vám k nemu veľmi rýchlo nájde všetky súvisiace články a informácie.

Aktívni sme aj na sociálnych sieťach. Okrem hlavnej facebookovej stránky, kde máme už viac než 17 tisíc fanúšikov, **sme vytvorili samostatnú stránku s názvom „Nemáme radi alergiu“** určenú všetkým, ktorých tento rozšírený fenomén našej doby trápi.

To však stále nie je všetko. Sme veľmi radi, že sa úspešne rozbieha aj náš inovatívny projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk je služba určená pre všetkých, ktorí hľadajú odborné zdravotné informácie, poradenstvo alebo pomoc pri riešení konkrétneho zdravotného problému. Aktuálne ponúka možnosť konzultácií s viac než 120 lekármi zo 63 špecializácií.

Darí sa nám teda napĺňať našu víziu: „Aby sa milióny ľudí lepšie starali o svoje zdravie.“

Najčítanejšie články