Klik-klinik pomáha

V marci tohto roku sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk. Napriek jej krátkej existencii zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali.

V marci tohto roku sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk. Napriek jej krátkej existencii zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali. Najzaujímavejšie z nich sme sa rozhodli postupne uverejňovať, aby ste mali aj vy možnosť zistiť, kedy a v akých prípadoch vám môže www.klik-klinik.sk pomôcť. Vzhľadom na rešpektovanie súkromia klientov, ich mená nebudú zverejnené.

_"Som športovec a občas mám pocit, akoby sa mi zasekla hrtanová príchlopka. Nevedel som to definovať a absolvoval som viacero vyšetrení. Myslel som si, že mám astmu, tak som pobehal alergológa, pneumológa a nikto z nich neprišiel na to, v čom je problém. Zo zúfalstva, keď už som nevedel, kam mám ísť a už si všetci okolo mňa začali myslieť, že som hypochonder, som sa rozhodol konzultovať svoj problém aj na 1. internetovej klinike [www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/) u ORL špecialistu, ktorého napadlo, že by mohlo ísť aj o dysfunkciu hlasových väzov, kedy náhly pocit dýchavice môže vzniknúť stiahnutím hlasiviek. Poruchu mi nakoniec diagnostikoval špeciálnym vyšetrením foniater. Ďakujem za radu."_ _Ivan D._
Ak hľadáte odborné **zdravotné informácie, poradenstvo alebo pomoc pri riešení konkrétneho zdravotného problému**, obráťte sa na odborníka na [www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/), ktorý vám ochotne poradí.