Klik- klinik pomáha: Kontrola znamienok

V marci tohto roku sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk.

V marci tohto roku sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk. Napriek jej krátkej existencii zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali. Najzaujímavejšie z nich sme sa rozhodli postupne uverejňovať, aby ste mali aj vy možnosť zistiť, kedy a v akých prípadoch vám môže www.klik-klinik.sk pomôcť. Vzhľadom na rešpektovanie súkromia klientov, ich mená nebudú zverejnené.

_Ako sa hovorí, keď nejde hora k Mohamedovi, pôjde Mohamed k hore. Toto platí aj u nášho dedka, ktorého som sa márne snažila dva roky presvedčiť, že by mal ísť na kontrolu znamienok. Stále totiž pracuje vonku, nenatiera sa a keď pred rokom okopával záhradku, všimla som si na jeho chrbte podozrivé znamienko. Všetci sme ho lámali, aby išiel ku kožnej, ale dostať dedka k lekárovi je nemožné. Jediné, na čo som ho presvedčila bolo, že som mu mohla znamienko odfotiť. Aj to mi dovolil až teraz na jar po vyše pol roku presviedčania. Fotografiu som poslala vašej dermatologičke na [www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/) , ktorá mi potvrdila, že ide o melanóm. Dedka sa nám podarilo zlomiť, zľakol sa a melanóm je už vonku. My by sme mu mohli hovoriť, že znamienko nevyzerá dobre ešte aj pár rokov a vtedy by mohlo byť neskoro. Keď to povedal lekár, tak už to bola iná vec. Ale dostať ho k lekárovi bolo nemožné. Ďakujeme za pomoc!_

Milica M.

Ak hľadáte odborné zdravotné informácie, poradenstvo alebo pomoc pri riešení konkrétneho zdravotného problému, obráťte sa na odborníka na [www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/), ktorý vám ochotne poradí.