Amway Satinique - nádherné vlasy na každú príležitosť

BRATISLAVA 21. augusta (WBN/PR) – Značka SATINIQUE™ exkluzívne od Amway, uviedla na trh nový rad výrobkov starostlivosti, ošetrenia a úpravy vlasov s novou patentovanou a exkluzívnou technológiou ENERJUVE™, s aktualizovanými zloženiami a elegantným balením. Kolekcia starostlivosti o vlasy v troch krokoch – starostlivosť, ...

BRATISLAVA 21. augusta (WBN/PR) – Značka SATINIQUE™ exkluzívne od Amway, uviedla na trh nový rad výrobkov starostlivosti, ošetrenia a úpravy vlasov s novou patentovanou a exkluzívnou technológiou ENERJUVE™, s aktualizovanými zloženiami a elegantným balením.

Kolekcia starostlivosti o vlasy v troch krokoch – starostlivosť, ošetrenie a úprava vlasov, je schopná prispôsobiť sa potrebám vlasov a zdôrazniť ich maximálny potenciál.

“Uvoľniť silu vlasov” je to, čo značka reprezentuje, hovorí riaditeľka Amway Slovensko Ildiko Dikošová. “Vytvorili sme globálne portfólio, ktoré by malo osloviť našich zákazníkov na celom svete a zároveň by sme mali byť stále schopní zabezpečiť špeciálne požiadavky starostlivosti o vlasy a jednotlivých regiónov.”

STAROSTLIVOSŤ

SATINIQUE Šampón a kondicionér proti vypadávaniu vlasov: spolu s masážou dodá vlasom energiu, stimuluje pokožku a zabraňuje tak padaniu vlasov, ktoré je spôsobené poškodením krehkých, jemných a rednúcich vlasov. Mesačne zachráni až 1800 korienkov vlasov! Tieto zloženia výrobkov obsahujú komplex ENERJUVE na obnovu prirodzeného a zdravého vzhľadu vlasov, ako aj výťažky žen-šenu a výťažok z listov moruše.

ETRENIESTAROSTLIVOSŤ O POKOŽKUCelkový vzhľad a pocit zdravých vlasov začína tam, odkiaľ vyrastajú. Zdravá pokožka je základom pevných, odolných a lesklých vlasov plných energie.

SATINQUE Vlasové tonikum Vďaka patentovanému SATINIQUE vlasovému toniku bude každý deň pre vlasy ten dobrý. Sila tohto prípravku spočíva v jeho patentovanom REVITALIZUJÚCOM komplexe.

Vlasové tonikum v kombinácii so špeciálnou zmesou hydratačných prísad pomáha vlasom dosiahnuť lepší vzhľad a tie sú na pocit jemnejšie. Okrem toho, výrobok v rámci radu SATINIQUE uvádza novú vôňu. Svieža, čerstvá vôňa UNISEX s tónmi vodných kvetov, konvaliniek, hyacintov a santalového dreva vytvára spolu s obnovenou textúrou vlasov a vzhľadom synergiu zmyslov.

Ochranný sprej s dvojitým účinkomOchranný sprej s dvojitým účinkom pomáha chrániť vlasy pred poškodením spôsobeným UV lúčmi a tepelnou úpravou vlasov. Obnovuje prirodzenú schopnosť obrany vlasov pred nástrahami prostredia, zloženie zabraňuje blednutiu farieb vlasov a posilňuje ich až 9 – násobne (ak sa používa so systémom starostlivosti o vlasy). Zloženie s výťažkom z granátového jablka pomáha revitalizovať vlasy bez lesku a suché pramene, kým vitamín E dodáva potrebnú hydratáciu a ochranu.

ÚPRAVA Vyhladzujúci balzamTento krémový balzam pomáha skrotiť a vyhladiť vlasy počas ich tepelnej úpravy. Dosiahnutý vzhľad vydrží celý deň a odolá aj vlhkému počasiu. Vyhladzujúci balzam s obsahom komplexu ENERJUVE na obnovu vlasov, plus olej z orecha Kukui a Phytantriol na špeciálnu hydratáciu, premenia suché, nepoddajné vlasy bez lesku, na krásne, hebké a uhladené.

Matný vosk na vlasy Tento vosk s prírodnou receptúrou poskytuje stredne silnú fixáciu a umožňuje jednoduché tvarovanie vlasov. Matný konečný vzhľad zabezpečuje, že vlasy nikdy nepôsobia mastným dojmom.

Modelovací vlasový krém Zabezpečuje stredne silnú fixáciu, žiarivé, lesklé, hebké vlasy a tvaruje kučery pre ich lepšiu kontrolu a upraviteľnosť. Vďaka zmesi oleja zo semiačok KuKui a Vitamínu E je tento krém výborný na konečnú úpravu vlasov.

Výrobky SATINIQUE sa predávajú exkluzívne len prostredníctvom siete viac ako troch miliónov Nezávislých vlastníkov podnikania Amway na celom svete. Prosím, navštívte stránky www.amway.sk pre viac informácií, alebo pre vyhľadanie NVP.

O Amway Amway je jednou z najväčších spoločností priameho predaja vo svete. Bola založená v roku 1959 s hlavným sídlom v Ade, Michigane. Amway ponúka zákazníkom výrobky a podnikateľskú príležitosť vo viac ako 100 krajinách a územiach sveta. V poslednom hospodárskom roku spoločnosť Amway dosiahla ročný obrat vo výške 11,8 miliard $.