Klik- klinik pomáha: Lenivé bábätko

Projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk pomohol už mnohým ľuďom. Prinášame vám konkrétny príklad čo urobila Žaneta pri podozrení, že sa jej bábätko nevyvíja dostatočne rýchlo.

V marci tohto roku sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej klinikywww.klik-klinik.sk. Napriek jej krátkej existencii zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali. Najzaujímavejšie z nich sme sa rozhodli postupne uverejňovať, aby ste mali aj vy možnosť zistiť, kedy a v akých prípadoch vám môže www.klik-klinik.sk pomôcť. Vzhľadom na rešpektovanie súkromia klientov, ich mená nebudú zverejnené.

_Môj syn bude mať 6 mesiacov a narodil sa o mesiac skôr. Až doteraz sa vyvíjal normálne, ale v poslednej dobe, keď som si ho viac začala všímať, študovať a porovnávať, zistila som, že nerobí všetko tak, ako by mal. Boli sme aj u neurologičky. Tá mi povedala, že je normálne, keď zaostáva za svojimi rovesníkmi, pretože sa narodil skôr. Výsledky som poslala aj druhej neurologičke na konzultáciu **[www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk)**, aby som si bola istá a tá nám odporučila urobiť ešte jedno vyšetrenie, ktoré ukázalo, že by synovi pomohlo vo vývoji špeciálne cvičenie. Som rada, že som sa nenechala odbiť a využila vaše služby. Ďakujem._

Žaneta

Ak hľadáte odborné zdravotné informácie, poradenstvo alebo pomoc pri riešení konkrétneho zdravotného problému, obráťte sa na odborníka na [www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/), ktorý vám ochotne poradí.