Klik- klinik pomáha: Panika po operácii

Projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk pomohol už mnohým ľuďom. Prinášame vám konkrétny príklad čo urobila Milada po operácii svojej dcéry.

V marci tohto roku sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej klinikywww.klik-klinik.sk. Napriek jej krátkej existencii zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali. Najzaujímavejšie z nich sme sa rozhodli postupne uverejňovať, aby ste mali aj vy možnosť zistiť, kedy a v akých prípadoch vám môže www.klik-klinik.sk pomôcť. Vzhľadom na rešpektovanie súkromia klientov, ich mená nebudú zverejnené.

_Moju dcéru operovali kvôli škúleniu. Robíme presne to, čo nám kázal operatér, oko každý deň lepíme. Včera som si všimla, že dcére občas ubehne aj zdravé oko, čo sa doteraz nestávalo. Veľmi som sa preľakla a keďže som nemala s kým situáciu konzultovať, napísala som očnému lekárovi na **[www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/).** K môjmu prekvapeniu mi odpoveď prišla už na ďalší deň. Pán doktor ma upokojil, že môže ísť len o dočasný problém a kompenzačnú záležitosť druhého oka, s čím sa mozog po čase vyrovná. Vraj mám pokračovať v ortooptickom výcviku čo najskôr po operácii. Som rada, že moja panika bola zbytočná a že som sa dozvedela, že pre svoju dcéru môžem urobiť aj viac ako som robila._

Milada

Ak hľadáte odborné zdravotné informácie, poradenstvo alebo pomoc pri riešení konkrétneho zdravotného problému, obráťte sa na odborníka na [www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/), ktorý vám ochotne poradí.