HAIRPLUS – veľký test dlhých mihalníc

Recenzia
Nejedna žena túži po zvodnom pohľade, ku ktorému neodmysliteľne patria krásne husté riasy. Nie každú nás však príroda nimi obdarila. A preto sme mnohokrát ochotné podstúpiť všeličo, len aby sme sa k ideálu priblížili. Farbíme ich, natáčame, nalepujeme si atrapy a podstupujeme rôzne procedúry. Nehovoriac o tom, koľko peňazí to všetko stojí.
A keďže ani my nie sme iné, **otestovali sme pre vás fluid na rast mihalníc a obočia HAIRPLUS**. Čítajte ďalej!

V krátkosti o výrobku

HAIRPLUS – fluid na rast mihalníc a obočia je produkt na lokálne použitie, ktorý má pomôcť k predĺženiu, zhusteniu a zhrubnutiu mihalníc či zaplneniu holých miest v obočí.

Podľa slov výrobcu obsahuje HAIRPLUS „vysoko aktívne biopeptidy, ktoré priamo podporujú rast vláskov, sú však absolútne šetrné a znášanlivé“. Produkt tiež obsahuje „vitamíny A, C a E, pantenol, kvetinové a ovocné výťažky“, ktoré majú účinok fluidu podporiť.

Vyzerá ako tekutá očná linka a podobne sa aj nanáša a to jedenkrát denne. Jedna fľaštička by mala vystačiť na 10-12 týždenné použitie, čo je adekvátna doba na vyrastenie mihalníc či obočia. Pre udržanie vyrastených mihalníc odporúča výrobca používať prípravok však aj naďalej, a to 1 – 2 krát týždenne.

[[[IMAGE path="images/pr/facederma/52704/produkt.jpg"]

Ako to prebiehalo u nás?

Veríme, že vás predovšetkým bude zaujímať dôkazový materiál – teda fotky a premena, ale predsa len, pár slov na úvod.

Sérum nás testovalo päť. Všetky sme ho skúšali na horné riasy. Žiadna z nás nemala riasy vyslovene malé alebo zničené po nejakom zákroku. U každej sa výsledky začali prejavovať trochu v inom čase. Prvé zmeny však boli viditeľné v rozmedzí asi 4-7 týždňoch. Prejavovalo sa to v ojedinelých trsoch dlhších mihalníc, ktoré kde tu vyrástli. Po 10 týždňoch už sme videli naozaj rovnomerne narastené, tmavšie a hustejšie mihalnice.

Iba v jednom prípade výsledok úplne nesplnil očakávania a zmena nebola natoľko viditeľná.

Posúďte sami

DOMINIKA [[
](images/pr/facederma/52704/1_big.jpg ) MAŤA [[
](images/pr/facederma/52704/2_big.jpg ) KIKA [[
](images/pr/facederma/52704/3_big.jpg ) KATKA [[
](images/pr/facederma/52704/4_big.jpg ) ZUZKA [[
](images/pr/facederma/52704/5_big.jpg )
### Čomu dávame plus?

• Absolútne jednoduchá a pohodlná aplikácia v pohodlí domova, ktorá je otázkou niekoľkých sekúnd.
• Príjemné zloženie, ktoré okrem drobného začervenania nevyvolalo žiadne nepríjemné pocity, štípanie či bolesť.
• Naozaj viditeľné výsledky, kedy môžete povedať, že narastené riasy sú skutočne vaše.
• Riasy sú nielen dlhšie, ale aj hrubšie, tmavšie a oveľa menej vypadávajú.
• Riasy sú po nanesení maskary natoľko výrazné, že nie je nutné používať iné zvýraznenie očí v podobe linky a pod. (potvrdilo sa to u nás všetkých).

Čo by ste ešte mali vedieť?

• Spočiatku sa nám zdala cena za produkt príliš vysoká (80 Eur). Po našej skúsenosti to však vyzerá, že produkt vydrží oveľa dlhšie ako 12 týždňov, a teda aj na niekoľkotýždňovú udržiavaciu fázu. V porovnaní s investíciami do iných zákrokov a prostriedkov na predĺženie mihalníc, ktoré treba opakovať, je cena dokonca priaznivejšia. Nie je to však malá investícia.
Po spozorovaní výsledkov je pravdepodobné, že sa budete obávať, že vám tie krásne dlhé riasy vypadnú. A tak už sa produktu nebudete chcieť vzdať a budete nútené si ho kúpiť znovu a znovu. :-)

[[
](images/pr/facederma/52704/letak.pdf)
### Niekoľko postrehov na záver

„Vyskúšala som predĺženie rias technológiou 3D. Bolo to prvý a posledný raz. Po 3 týždňoch mi vypadali všetky umelé mihalnice spolu s mojimi vlastnými. Ďalší mesiac som čakala, dokým mi opäť narastú. Očakávania od tohto produktu boli teda trochu skeptické. Opak sa však stal skutočnosťou a HAIRPLUS ma skutočne veľmi pozitívne prekvapil. Moje riasy, ktoré sú prirodzene jemné a bledé viditeľne zhrubli, sú tmavšie a hustejšie. Odporúčam ho vyskúšať každej žene, ktorá sa rada hýčka a je trpezlivá.“ KIKA

„Produkt moje očakávania nesplnil, on ich jednoznačne prekonal. Výsledok je neuveriteľný. Veľa ľudí sa ma pýta, či mám riasy umelé alebo nalepené. Priateľ mi dokonca povedal, že by som si ich mala ostrihať, pretože to už nevyzerá prirodzene.“ DOMINIKA

„Som alergik, a tak mám citlivejšie oči. Bála som sa, ako na produkt zareagujú. Prvý týždeň som ich mala začervenané, ale potom to zmizlo samé. Našťastie ma nič neštípalo. So zmenou som veľmi spokojná. Častejšie chodím nenamaľovaná a už viem, čo kúpim tento rok pod vianočný stromček.“ MAŤA

„Moje očakávania, žiaľ, produkt nesplnil. Čakala som naozaj WOW zmenu, ktorá bude viditeľná aj bez maľovania. Musím však uznať, že keď si nanesiem špirálu, riasy sú dlhšie ako predtým.“ ZUZKA

„Občas sa pozriem do zrkadla a neverím, že sú to naozaj moje riasy. Som nadšená. Vôbec nemusím používať linku, oči sú výrazné aj bez nej. Čo ma však na tom celom uchvacuje najviac, je, že to prišlo úplne bez námahy.“ KATKA

Facederma1

Dobry den Hey.
Velmi, naozaj velmi by sme Vam boli vdacni, ak by ste nam napisali na nas mail info@facederma.sk alebo sem ak chcete otvorene debatovat o tomto Vasom nazore. Presne takato reakcia zakazniciek je pomerne bezna az kym sa nepresvedcia o tom, ako nas HairPlus ucinkuje. Som ochotny sa Vam za diskusiu s Vami odmenit, lebo nam pomoze v nasom podnikani. Nevieme preco taketo predsudkove nazory vobec vznikaju este predtym, nez sa niekto o vyrobku skutocne presvedci na vlastnej kozi. Ak by ho vyskusal a nebol by s nim spokojny, tak by to bolo v poriadku, ale nevieme, preco sa to deje takto dopredu, bez vlastnej skusenosti alebo skusenosti niekoho, koho ludia osobne dobre poznaju. Radi by sme tomu prisli na koren. Vopred Vam dakujeme za pomoc.

Helika

Ja som s ním bola nadmieru spokojná len keby malo nižšiu cenu. Za 2 mes. Som mala viditeľne dlhšie a hustejšie riasy zaujímavé je že v lete som ho objednala za cca 62 eur A teraz keď sú Vianoce pod 80 ho neviem nikde nájsť. Teraz som si z dôvodu ceny kúpila gosh tak som zvedavá čo to urobí.