Klik- klinik pomáha: Nenechajte sa odbiť u lekára!

Projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk pomohol už mnohým ľuďom. Prinášame vám konkrétny príklad čo urobila Katarína, keď ju jej obvodná lekárka odbila. Dobre, že ju neposlúchla.

V marci tohto roku sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej klinikywww.klik-klinik.sk. Napriek jej krátkej existencii zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali. Najzaujímavejšie z nich sme sa rozhodli postupne uverejňovať, aby ste mali aj vy možnosť zistiť, kedy a v akých prípadoch vám môže www.klik-klinik.sk pomôcť. Vzhľadom na rešpektovanie súkromia klientov, ich mená nebudú zverejnené.

_V posledných týždňoch som mala problémy s dušnosťou, vyšetrenia u obvodnej lekárky žiadne viditeľne zlé výsledky neukázali a tak to lekárka ďalej neriešila. Povedala, že si mám dať pozor na zdravý životný štýl, menej sa stresovať a viac spať. Mám len 25 rokov. Moja mama mala infarkt v pomerne mladom veku 40 rokov a dedko dokonca na infarkt zomrel. Preto som sa snažila ďalej riešiť svoj problém po vlastnej linke. Kamarátka lekárka mi odporučila [www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk), pretože ma veľmi dobre pozná a vie, že do nejakých fór, kde každý uvidí čo píšem, sa poradiť nepôjdem. Nakoniec som rada, že som sa nedala odradiť a kardiologička mi diagnostikovala ischemickú chorobu srdca. _

Katarína

Ak hľadáte odborné zdravotné informácie, poradenstvo alebo pomoc pri riešení konkrétneho zdravotného problému, obráťte sa na odborníka na [www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/), ktorý vám ochotne poradí.