Klik- klinik pomáha: Nechcel som otravovať lekárku

Projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk pomohol už mnohým ľuďom. Prinášame vám konkrétny príklad čo urobil Jano, keď mal dlhodobé zdravotné problémy a nechcel ísť k doktorovi.

V marci tohto roku sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej klinikywww.klik-klinik.sk. Napriek jej krátkej existencii zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali. Najzaujímavejšie z nich sme sa rozhodli postupne uverejňovať, aby ste mali aj vy možnosť zistiť, kedy a v akých prípadoch vám môže www.klik-klinik.sk pomôcť. Vzhľadom na rešpektovanie súkromia klientov, ich mená nebudú zverejnené.

_Ako by povedala moja manželka: „Typický chlap!“ V podstate mi nič nebolo, ale asi som sa príliš často sťažoval, kde ma bolí, kde ma pichá a podobne. Takže ma stále vyháňala na nejaké vyšetrenie k lekárovi, čo som sa neodhodlal, pretože som nechcel zbytočne otravovať lekárku nejakými maličkosťami. Manželka mi strčila pred nos počítač, vyťukala **[www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/)** a donútila ma, aby som všetky svoje problémy zhrnul a napísal lekárovi. Nakoniec z môjho nočného potenia, únavy, zlej nálady bolo podozrenie na krvné ochorenie, takže predsa len dosiahla svoje a k lekárovi ma dotiahla. Len teraz neviem, či mám viac ďakovať jej alebo vám. Ďakujem_

Jano

Ak hľadáte odborné zdravotné informácie, poradenstvo alebo pomoc pri riešení konkrétneho zdravotného problému, obráťte sa na odborníka na [www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/), ktorý vám ochotne poradí.