Klik- klinik pomáha: Strach pred žltačkou

Máte dlhodobé zdravotné problémy alebo vás z ničoho nič začalo trápiť zdravie? Čo vám prišlo na um ako prvé? Musím navštíviť lekára! Vyzerá to naozaj jednoducho. Som chorý, tak idem k lekárovi. Ale funguje to naozaj takto ľahko?

V marci tohto roku sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej klinikywww.klik-klinik.sk. Napriek jej krátkej existencii zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali. Najzaujímavejšie z nich sme sa rozhodli postupne uverejňovať, aby ste mali aj vy možnosť zistiť, kedy a v akých prípadoch vám môže www.klik-klinik.sk pomôcť. Vzhľadom na rešpektovanie súkromia klientov, ich mená nebudú zverejnené.

_V poslednej dobe vznikla v mojom okolí veľká panika kvôli rozšíreniu žltačky. Školu môjho syna dokonca na pár dní zatvorili a nám odporučili okrem zvýšeného hygienického štandardu aj očkovanie. Chcela som sa poradiť s niekým nestranným a váš lekár mi potvrdil, že v prípade výskytu žltačky v mojom okolí a faktu, že vírus dokáže na predmetoch prežiť naozaj dlho, by som sa mala dať očkovať. Odporučili mi kombinovanú vakcínu proti žltačke typu A a B pre dospelých. Aj na základe konzultácie na **[www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/)** som sa rozhodla, že sa dám zaočkovať, aby som nemusela byť neustále v strese, kde som po kom chytila nákupný košík, kľučku a podobne._

Mariana

Ak hľadáte odborné zdravotné informácie, poradenstvo alebo pomoc pri riešení konkrétneho zdravotného problému, obráťte sa na odborníka na [www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/), ktorý vám ochotne poradí.