Klik- klinik pomáha: Zle som si pichol injekciu

Projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk pomohol už mnohým ľuďom. Prinášame vám konkrétny príklad čo urobil Stano, keď zistil, že si nesprávne pichol injekciu.

V marci tohto roku sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej klinikywww.klik-klinik.sk. Napriek jej krátkej existencii zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali. Najzaujímavejšie z nich sme sa rozhodli postupne uverejňovať, aby ste mali aj vy možnosť zistiť, kedy a v akých prípadoch vám môže www.klik-klinik.sk pomôcť. Vzhľadom na rešpektovanie súkromia klientov, ich mená nebudú zverejnené.

_Mám nohu v sadre a kvôli riziku vzniku trombózy si musím každý deň pichať injekcie proti zvýšenej zrážanlivosti krvi. Minulý týždeň sa mi podarilo pichnúť injekciu nie do kožnej riasy, ale do svalu a výsledkom bolo, že ma to príšerne bolelo. Keďže bol piatok a víkend pred nami, nemal som ani komu volať a s kým sa poradiť. Tak som napísal na [www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/) a poslal som krátku otázku lekárovi. Na moje prekvapenie som odpoveď dostal veľmi rýchlo a už o pár hodín mi v schránke blikala správa. Lekár mi poradil, čo mám robiť a ako sa nabudúce takémuto problému vyhnúť. Veľmi mi to pomohlo. Ďakujem._

Stano

Ak hľadáte odborné zdravotné informácie, poradenstvo alebo pomoc pri riešení konkrétneho zdravotného problému, obráťte sa na odborníka na [www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/), ktorý vám ochotne poradí.