Klik- klinik pomáha: Takmer ohluchol

Projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk pomohol už mnohým ľuďom. Prinášame vám konkrétny príklad toho, čo urobila Milena, keď jej synovi po hlučnom koncerte neprestávalo pískať v ušiach.

V marci tohto roku sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej klinikywww.klik-klinik.sk. Napriek jej krátkej existencii zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali. Najzaujímavejšie z nich sme sa rozhodli postupne uverejňovať, aby ste mali aj vy možnosť zistiť, kedy a v akých prípadoch vám môže www.klik-klinik.sk pomôcť. Vzhľadom na rešpektovanie súkromia klientov, ich mená nebudú zverejnené.

_Náš syn bol na koncerte rockovej hudby a stál v prvom rade. Keď sa večer vrátil domov, sťažoval sa na pískanie v ušiach a na to, že nepočuje. Neprešlo ho to ani na druhý deň. Hneď som písala na **www.klik-klinik.sk** , pretože syn ako vždy, odmietal ísť k lekárovi. Nepomohlo prehováranie, vyhrážanie – nič. Našla som si ORL špecialistu, ktorý ma veľmi rýchlo usmernil a nasmeroval nás na pohotovosť. Syna okamžite hospitalizovali, nasadili mu vazodilatačnú liečbu a teraz dúfame, že sa mu sluch napraví. Stále mu píska v ušiach, ale snažíme sa zachrániť čo sa dá. Ani si neviem predstaviť, čo by sa stalo a ako by dopadol, keby sme to nechali len tak s tým, že počkáme, kedy to prejde. Ďakujem 1. internetovej klinike._

Milena

Ak hľadáte odborné zdravotné informácie, poradenstvo alebo pomoc pri riešení konkrétneho zdravotného problému, obráťte sa na odborníka na [www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/), ktorý vám ochotne poradí.