Vyhodnotenie súťaže: Radi sa hráte? Tak si s nami zahrajte o skvelé spoločenské hry!

Radi sa hráte a zapojili ste sa do našej súťaže o spoločenské hry? Možno ste vyhrali práve vy! Vyhodnotili sme našu súťaž, skontrolujte si či náhodou nie ste medzi šťastnými výhercami. Srdečne gratulujeme!

Správna odpoveď na súťažnú otázku "Viete ako sa nazýva prístroj, ktorý sa používa k sledovaniu telesných prejavov klamstva pri výsluchu?" bola možnosť "A", "polygraf".

### Výhercovia sú:

Prvá cena: Martin B. - Bratislava
Activity Special
- Nová verzia hry Activity, plná zábavy pre celú rodinu i partiu priateľov. Activity Special obsahujú nové úlohy a nový spôsob ich predvádzania.

Druhá cena: Veronika T. - Zubrohlava
Antimonopoly
- Hra Antimonopoly je založená na revolučnej myšlienke. Doposiaľ sa všetci hráči riadili jednotnými pravidlami a mali rovnaké šance na víťazstvo. V hre Antimonopoly však majú hráči k dispozícii dva súbory hier.

Tretia cena: Júlia K. - Sereď
Block 5
- Block 5 je vzrušujúca a zábavná kartová hra. Pomocou kariet hráči zostavujú požadovaný súčet. Hráč, ktorý svoje karty vyloží na stôl vo vhodných kombináciách ako prvý, vyhráva.

Cena útechy: Zlatuša H. - Bratislava
Darčekový poukaz na nákup v predajniach OKAY elektrospotrebiče.

Výhercom srdečne gratulujeme.

Výhercovia boli upovedomení aj prostredníctvom e-mailu.

Organizátorom, vyhlasovateľom a technickým zabezpečovateľom súťaže je portál zdravie.sk (spoločnosť ZDRAVIE.sk s.r.o.). Vymáhanie výhier súdnou cestou je vylúčené.

Sponzorom súťaže je spoločnosť OKAY SLOVAKIA, spol. s r.o. a PIATNIK PRAHA s.r.o..

Najčítanejšie články