6 tipov ako správne konzultovať v Klik-Klinik – I. časť

Internetová klinika www.klik-klinik.sk má za sebou prvý rok existencie, počas ktorého využilo konzultácie viacero, dnes už spokojných ľudí. Pre vás, ktorí ju pravidelne využívate, ako aj pre vás, ktorí to ešte len máte v pláne, prinášame užitočné tipy, ako správne konzultovať.

1. Ako to funguje?

Pri prvej návšteve stránky www.klik-klinik.sk si poviete super nápad, presne toto potrebujem, ale ako to funguje a aké sú podmienky a pravidlá? Poskytovanie konzultácií cez internet je novinka, s ktorou mnohí nemajú žiadne skúsenosti, a tak nie je nič výnimočné, že prídu obavy a počiatočné nejasnosti. V internetovej klinike sme na to samozrejme mysleli, a preto vám v časti Ako to funguje?ponúkame odpovede na vaše najčastejšie otázky.

Pred samotnou registráciou sú kedykoľvek k dispozícii Pravidlá Klik-Klinik, ako aj Pravidlá portálu Zdravie.sk. Navyše, ak máte dodatočné otázky, naši operátori technickej podpory vám na ne radi odpovedia. Stačí kliknúť v pravom dolnom rohu na oranžové políčko Poradíme ako konzultovať. Záleží nám na tom, aby ste mali dostatok informácií predtým, ako sa službu rozhodnete využiť.

### 2. Registrácia na [www.klik-klinik.sk](https://klinika.zdravie.sk/)

Aby ste mohli reálne začať využívať službu konzultácii vKlik-Klinikje potrebné vykonať registráciu. V pravom hornom rohu kliknite na políčko REGISTRÁCIA a vyplňte všetky potrebné údaje, ktoré systém požaduje. Po potvrdení registrácie vám príde na e-mailovú adresu e-mail, v ktorom je potrebné kliknúť na potvrdzujúci link, aby bola registrácia úspešne dokončená.

3. Výber typu konzultácie a odborníka

VKlik-Klinik máte možnosť využiť 4 rôzne typy konzultácií pre získanie odpovedí na vaše otázky. Ich podrobnú charakteristiku, ako aj vzorové konzultácie, nájdete v časti TYPY KONZULTÁCIÍ.

Následne si v ZOZNAME ODBORNIKOV zvoľte špecializáciu, podľa vášho zdravotného problému a výber potvrďte tlačidlom Filtrovať. Ak si nie ste istí, ktorú špecializáciu máte vybrať, môžete použiť aj schematickú figurínu, kde kliknite na tú časť tela, ktorá vás bolí, resp. tú, ktorej sa týkajú vaše zdravotné problémy. Systém vám automaticky ponúkne vhodné špecializácie. Potom si vyberte konkrétneho odborníka, ktorý najviac vyhovuje vaším kritériám.

Popis jednotlivých špecializácií nájdete aj potiahnutím myšky na symbol otáznika alebo po zobrazení profilu konkrétneho odborníka nájdením myšky na názov konkrétnej špecializácie.


Prečítajte si pokračovanie článku: 6 tipov ako správne konzultovať v Klik-klinik - II. časť