Klik-Klinik pomáha: Bolestivý herpes mi ničí život

Projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk neustále pomáha novým ľuďom. Aj Danka prišla na to, že zastihnúť viacerých odborníkov na jednom mieste je na nezaplatenie.
Zdroj foto: Shutterstock.com
V marci minulého roku sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej kliniky [**www.klik-klinik.sk**](https://klinika.zdravie.sk/). Pravidelne zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali. Najzaujímavejšie z nich sme sa rozhodli postupne uverejňovať, aby ste mali aj vy možnosť zistiť, kedy a v akých prípadoch vám môže Klik-Klinik pomôcť. Vzhľadom na rešpektovanie súkromia klientov, ich mená nebudú zverejnené.
_Odkedy si pamätám mávam [**herpes**](/choroba/49319/opar-na-perach-herpes-simplex-labialis)na perách. Pravidelne sa vracia a doslova mi ničí život! Vyskúšala som už všetky mastičky, aby som zmiernila jeho priebeh, ale vždy to nakoniec skončí tak, že mám hrozne opuchnuté pery a nedokážem sa ani poriadne najesť, napiť alebo zasmiať. Keď som bola mladšia, tak som ho mávala zriedkavejšie, ale teraz mám pocit, že nie je mesiac bez bolestivého herpesu. Viem, že sa ho už nikdy nezbavím, ale keď ho mám potrebujem normálne fungovať a nie obmedzovať sa. Neustále preto hľadám nové informácie o liečbe. Nedávno som takto natrafila na internetovú kliniku [www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/) a uvedomila som si, že nie je jednoduchšia cesta ako zastihnúť na jednom mieste toľko odborníkov. Svoj problém môžem konzultovať s dermatológmi, alergológmi a imunológmi, hematológmi alebo infektológmi. Každému ju určite odporúčam._

Danka

Ak hľadáte odborné zdravotné informácie, poradenstvo alebo pomoc pri riešení konkrétneho zdravotného problému, obráťte sa na odborníka na **[www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/)**, ktorý vám ochotne poradí.
LMarika

Ja som minulosti byvala dva roky v plesnivom podkrovnom byte s plesnivymi tapetami, s azbestovou podlahou a s azbestovou strechou v starej historickej budove postavenej pred druhou svetovou v meste, kde su velmi caste kratkotrvajuce dazde - 3x za den prehanky a uplne bezvetrie v kazdom rocnom obdobi. V case, ked som tam byvala, som mavala herpes asi tak 3x za mesiac a silnu, vodnatu nadchu tiez najmenej 2x za mesiac. Dovtedy problemy neboli. Po odstahovani sa z plesniveho bytu problemy s nadchami a herpesmi vymizli, dnes uz je vsetko O. K. O psychickej pricine tak casto sa vyskytujucej nadychy a herpesu nemoze byt ani reci, bola som tam stastna, prezivala som najkrajsie obdobie svojho zivota a planovala som nikdy odtial neodist (preto som aj napriek problemom zotrvala tak dlho). Je to moja vlastna skusenost, nie som lekarka, ani sestra, pisem len, co trapilo mna a co pomohlo mne.