Klik-Klinik pomáha: Steroidy mi zničili sexuálny život

Projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk neustále pomáha novým ľuďom. Vlada trápili veľmi intímne témy, ktoré mohol konzultovať z pohodlia domova.
V marci minulého roku sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej kliniky [**www.klik-klinik.sk**](https://klinika.zdravie.sk/). Pravidelne zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali. Najzaujímavejšie z nich sme sa rozhodli postupne uverejňovať, aby ste mali aj vy možnosť zistiť, kedy a v akých prípadoch vám môže Klik-Klinik pomôcť. Vzhľadom na rešpektovanie súkromia klientov, ich mená nebudú zverejnené.
_Približne 2 mesiace som užíval steroidy, ale dnes by som najradšej vrátil čas. Dal som sa to nahovoriť, aby som rýchlejšie dosiahol výsledky pri cvičení. Bola to však moja hlúposť, že som si o tom nezistil viac informácií. Skoro vôbec nemám chuť na sex a dosiahnuť erekciu, je takmer nemožné. Mám 28 rokov a sex bol vždy samozrejmosťou a záležitosťou, ktorú som mal rád. Sám som však v šoku z toho, aké zmeny so mnou urobila všetka tá chémia, ktorú som užíval. Určite už nechcem steroidy brať, ale mám obavy, či to nezanechá nejaké dlhodobé negatívne dôsledky. Navštívil som preto [www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk) a konzultoval svoje otázky s viacerými špecialistami. Komplexné odpovede som našťastie dostal rýchlo. Odporučili mi vyšetrenia a naznačili možnú liečbu, za čo im veľmi pekne ďakujem._

Vlado

Ak hľadáte odborné zdravotné informácie, poradenstvo alebo pomoc pri riešení konkrétneho zdravotného problému, obráťte sa na odborníka na **[www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/)**, ktorý vám ochotne poradí.