Bože, aké ľahké! Na týchto 7 krokov zbalíte každého chlapa!

Neopätovaná láska vie byť veľmi frustrujúca. Každému sa to už raz stalo. Stretli ste muža, ktorého ste si vysnívali, ale on to necítil rovnako.
Neopätovaná láska vie byť veľmi frustrujúca. Každému z nás sa to už raz stalo. Stretli ste muža, ktorého ste si vysnívali, ale on to necítil rovnako. Ponúkame vám tipy, aby sa vám už nič podobné nestalo. Ako získať muža, po ktorom túžite?

1. Trávte s ním, okolo neho čo najviac času a získajte si jeho pozornosť. Čím častejšie vás uvidí, tým je pravdepodobné, že nad vami bude viac premýšľať.

2. Vytvorte okolo seba čarovnú atmosféru. Spracujte ho tak, aby veril vo vašu kúzelnú moc. Zaujmite okolie nejakou vašou prednosťou alebo talentom tak, aby sa mu to dostalo do uší.

3. Venujte mu veľa pozornosti. Keď ste s ním v skupine ľudí, venujte osobitnú pozornosť práve jemu. Stabilný očný kontakt je znamenie, že máte záujem. Dlhé pohľady do očí majú radi aj muži. Veľa sa ho pýtajte, dovoľte mu o sebe rozprávať.

4. Dotknite sa ho „náhodne“. Musí cítiť vaše prepojenie. Bude ho vzrušovať ten pocit lovu, že má korisť na dosah.

5. Zistite, kam chodí von. Či k jazeru, alebo do akej kaviarne a choďte tam. Keď ho tam uvidíte, predstierajte prekvapenie a môžete nadviazať konverzáciu.

6. Stále vyzerajte čo najlepšie. Buďte atraktívna, starajte sa o seba, buďte vždy upravená.

7. Ukážte svoju nezávislosť tým, čo hovoríte. To je ďalšia vlastnosť, ktorá mužov priťahuje. Nebojte sa vyjadriť svoje názory.

Stačí sledovať aspoň dva z týchto krokov a každý chlap, aj ten najnedostupnejší bude zaručene váš...