Nový trend chudnutia: Roztopte si maslo do kávy!

Počuli ste o novom trende pitia kávy? Mnohí ľudia začali používať masla do kávy, namiesto obvyklých zložiek a dochucovadiel ako sú smotana a cukor.
Počuli ste o novom trende pitia kávy? Mnohí ľudia začali používať masla do kávy, namiesto obvyklých zložiek a dochucovadiel ako sú smotana a cukor. Tento trend prekvapil už veľa ľudí. Zaujímavý je však dôvod tohto čudného mixu.

Vedci dokázali, že prináša mnoho zdravotných výhod. V podstate nejde o nič nové a inovatívne, ľudia už v minulosti používali maslo napríklad do čaju. Ponúkame vám zoznam pár dobrých dôvodov, prečo by ste mali vziať kocku masla a šupnúť ho do vašej kávičky:

1. Výživa pre mozog

Maslo je bohaté na omega-3 a omega-6 mastné kyseliny, ktoré sú veľmi užitočné, pokiaľ ide o obnovenie bunkových membrán v mozgu. Tiež podporujú rast dôležitých mozgových dráh. Maslo obsahuje krátky reťazec mastných kyselín, čo je užitočné v prevencii neurodegeneratívnych procesov a zápalových ochorení. Chránia nás aj pred krvácaním alebo krvnými zrazeninami v mozgu.

2. Liek na kardiovaskulárny systém

Ako už bolo spomenuté predtým, maslo je bohaté na zdravé mastné kyseliny. Početné štúdie potvrdili, že tieto kyseliny môžu znížiť riziko vzniku ochorenia srdca. Tieto užitočné mastné kyseliny totiž stabilizujú hladinu cholesterolu a pomáhajú ľuďom s hypertenziou.

3. Zvyšuje energiu, spaľuje telesný tuk

Všetci vieme, že pitie kávy môže zvýšiť energiu, ale účinky trvajú krátku dobu. Toto sa vám nemôže stať, ak sa „nakŕmite“ v káve maslom. Navyše má schopnosť vyvolať produkciu ketónov, ktoré podporujú spaľovanie energie z tukov namiesto sacharidov.

Mirka78BB

Presne tak ako píšete, ja si ju robim už niekolko mesiacov a citim sa lepsie ako predtym a to ze som schudla pripisujem aj pitiu tejto kavy. Isla som podla tohto navodu je to velmi jednoduche. akozhodit.sk

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.