Klik-Klinik pomáha: Veľmi často mi tečie krv z nosa

Projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk neustále pomáha novým ľuďom. Števka nazbierala odhodlanie riešiť svoj problém s krvácaním z nosa.

Krv z nosa Zdroj foto: Shutterstock.com

V marci minulého roku sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej kliniky. Pravidelne zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali. Najzaujímavejšie z nich sme sa rozhodli postupne uverejňovať, aby ste mali aj vy možnosť zistiť, kedy a v akých prípadoch vám môže Klik-Klinik pomôcť. Vzhľadom na rešpektovanie súkromia klientov, ich mená nebudú zverejnené.

Mám 25 rokov a často sa mi stáva, že mi tečie krv z nosa. Niekedy je to len pár kvapiek inokedy zase veľmi intenzívne a trvá aj niekoľko minút, kým to prestane. Nevedel som už ako s tým poradiť a dosť mi to vadilo. Kamarátka mi poradila studené obklady, rôzne kvapky a maste do nosa, ale reálne som sa tohto problému nikdy nezbavil. Postupne začali prichádzať aj obavy či nemôžem mať nejaký vážnejší zdravotný problém. Rozhodla som sa preto, že to musím už konečne vyriešiť a začala som hľadať informácie na internete. Natrafila som na 1. internetovú kliniku Klik-Klinik a po tom, čo som si na stránke prečítala všetky informácie o tom, ako táto služba funguje, napísala som niekoľkým otorinolaryngológom, aby som získala viaceré názory. V odpovediach mi bolo vysvetlené, čo môže byť príčinou častého krvácania a dostala som aj odporúčania, aby som navštívila špecialistu. Získať odpoveď od ozajstných odborníkov mi veľmi pomohlo a povzbudilo ma v odhodlaní riešiť môj problém.

Števka

Ak hľadáte odborné zdravotné informácie, poradenstvo alebo pomoc pri riešení konkrétneho zdravotného problému, obráťte sa na odborníka na www.klik-klinik.sk, ktorý vám ochotne poradí.