Klik-Klinik pomáha: Operácia vybočených palcov

Projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk neustále pomáha novým ľuďom. Problém vybočených palcov trápi mnohé ženy. Zdenka vďaka Klik-Klinik našla odpovede na svoje otázky.

Operácia vybočených palcov Zdroj Foto: Shutterstock.com

V marci minulého roku sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej kliniky. Pravidelne zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali. Najzaujímavejšie z nich sme sa rozhodli postupne uverejňovať, aby ste mali aj vy možnosť zistiť, kedy a v akých prípadoch vám môže Klik-Klinik pomôcť. Vzhľadom na rešpektovanie súkromia klientov, ich mená nebudú zverejnené.

Ortopédom v Klik-Klinik som napísala, aby som získala informácie o operácii vybočených palcov – hallux valgus. U nás v rodine ich má mama aj moje dve sestry. Jedna z nich mala minulý mesiac svadbu a robilo mi veľký problém vydržať v lodičkách, nehovoriac o tom, že som pociťovala bolesť ešte počas niekoľkých dní od svadby. Vybočené palce mi však celkovo komplikujú život, bolesti a problémy s obúvaním zažívam pravidelne. Viem, že sa toto ochorenie dá odstrániť aj operačne a preto som o tom chcela zistiť viac. Vďaka Klik-Klinik mám väčší pocit istoty – získala som kompletné informácie o operácii, viem ako bude prebiehať, ako dlho sa budem zotavovať aj aké sú prípadné riziká, s ktorými musím počítať. Páči sa mi, že som na jednom mieste jednoducho a rýchlo našla odpovede na všetky moje otázky.

Zdenka

Ak hľadáte odborné zdravotné informácie, poradenstvo alebo pomoc pri riešení konkrétneho zdravotného problému, obráťte sa na odborníka na www.klik-klinik.sk, ktorý vám ochotne poradí.