Klik-Klinik pomáha: Studené ruky a nohy

Projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk neustále pomáha novým ľuďom. Helena sa vďaka radám špecialistov rozhodla neodkladať viac svoj problém studených rúk.

Studené ruky a nohy Zdroj foto: Shutterstock.com

V marci minulého roku sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej kliniky. Pravidelne zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali. Najzaujímavejšie z nich sme sa rozhodli postupne uverejňovať, aby ste mali aj vy možnosť zistiť, kedy a v akých prípadoch vám môže Klik-Klinik pomôcť. Vzhľadom na rešpektovanie súkromia klientov, ich mená nebudú zverejnené.

Môj problém súvisí so studenými nohami a rukami. Akokoľvek sa snažím si ich zohriať, vždy ich mám strašne studené. Veľa priateľov a známych zostane vždy v šoku, keď sa stretneme a ja im podám ruky ako z ľadu. Niekedy mi náhle stuhnú a potom prídu nepríjemné kŕče. Nedávno som sa týmto svojím problémom začala zaoberať trochu viac a našla som informácie o tom, že by som mohla mať tzv. Raynaudov syndróm, kedy dochádza k sťahovaniu ciev a teda k zhoršeniu prekrvenia prstov. Navštívila som 1. internetovú kliniku www.klik-klinik.sk a napísala odborníkom o tomto syndróme a o mojich studených nohách a rukách. Vysvetlili mi všetky detaily a odporučili absolvovať viaceré vyšetrenia, aby sa zistilo či toto ochorenie mám alebo nie. Vďaka Klik-Klinik to aspoň nebudem odkladať a budem to hneď riešiť. Ďakujem.

Helena

Ak hľadáte odborné zdravotné informácie, poradenstvo alebo pomoc pri riešení konkrétneho zdravotného problému, obráťte sa na odborníka na www.klik-klinik.sk, ktorý vám ochotne poradí.