Po čom najviac túžime od svojich polovičiek na Valentína? Ženy odpovedali.

Valentínsky sviatok je pre mnohé páry príležitosť ako spolu stráviť romantický večer vo dvojici. Najmä ženy vnímajú Valentín akosi intenzívnejšie a od svojho partnera vyžadujú pozornosť v podobe aspoň malého darčeka.

Žena s darčekom Zdroj foto: Shutterstock.com

Pýtali sme sa našich čitateliek, ako si predstavujete ideálny valentínsky darček alebo ideálne strávený valentínsky deň a tu vám prinášame niekoľko vašich najlepších tipov.

1. Romantický wellness vo dvojici

Len málo vecí dokáže ženu pozitívne uvoľniť a zrelaxovať celé jej telo ako víkendový pobyt vo wellness centre. Jedná sa však už o niečo drahšiu záležitosť a ak nechcete minúť toľko peňazí na pobyt, môžete zvoliť aj lacnejšiu alternatívu - darčekové balenie produktov do kúpeľa. Navrhnite jej spoločný romantický kúpeľ vo vani s bublinkami a pohárom vína, ktorý si môžete užiť obaja.


Prečítajte si aj:

Toto sú najlepšie komplimenty pre vašu polovičku.

2. Spoločne strávený voľný čas

Zmienila sa niekedy pred vami vaša polovička, že by rada navštívila spoločný kurz varenia, zatancovala si salsu alebo vyskúšala skok padákom? Ak áno, nad darčekom už viac nemusíte premýšľať. Viaceré naše čitateľky sa zhodli, že spoločne strávený čas je tým najkrajším darčekom, čo svojej žene môžete dať.

3. Romantická večera

Jedna naša čitateľka nám napísala, že namiesto drahej romantickej večere v reštaurácií, by radšej prijala, keby si s partnerom spoločne uvarili večer v pohodlí doma, pokojne by sa mohli aj obhadzovať špagetami, hlavne, že by boli spolu. Tu možno vidieť, že pri príprave jedla sa niekedy medze nekladú a práve možno aj vaša partnerka túži po zábavnom večeri alebo po vojne s jedlom.

4. Klasika v podobe veľkej kytice kvetov

Možno by ste si pomysleli, že doniesť ako darček kvety už nie je moderné, mnoho žien nám však napísalo, že by po takom niečom na Valentína predsa len túžili. Zájdite do kvetinárstva a vyberte svojej partnerke veľkú kyticu ruží, ktorá rozžiari tvár každej žene.

Kytica Zdroj foto: Shutterstock.com

5. Romantická prechádzka

Počúvate svoju ženu každý deň sa sťažovať nad tým, že ju nevezmete ani len na krátku prechádzku? Napravte to! Mnoho čitateliek nám napísalo, že by ako valentínsky darček prijali romantickú prechádzku, počas ktorej by na seba s partnerom hádzali zaľúbené pohľady a kráčali spolu ruka v ruke. Nakoniec ju pokojne môžete zakončiť krátkou zastávkou vo vašej obľúbenej kaviarni.

6. Šperk poteší vždy

Rovnako sa jedná o klasiku, ktorá prinesie radosť väčšine žien. Nemusí ísť hneď o zásnubný prsteň, postačí aj jednoduchý náramok či náhrdelník, ktorý ukáže žene, že vám na nej záleží. Pri darovaní jej ho len nepoložte na stôl so slovami: „Tak tu máš, to je na Valentína.“ Skúste jej k tomu šperku povedať niečo viac – prečo ste ho vybrali, prečo si myslíte, že by sa jej mohol páčiť.

7. Vlastnoručne urobený darček

Niekoľko našich čitateliek sa zhodlo na tom, že nerozhoduje cena darčeka, ale jeho úmysel. Každá z nás dokáže oceniť, ak vidí, že jej polovička sa pri výbere/tvorbe darčeka skutočne nadrela a nebol to len náhodne vybratý darček, ktorý ste ako prvý uvideli vo výklade.

8. Hudobný koncert

Máte radi rovnaký hudobný žáner? Skúste si vyhľadať na ten večer/víkend nejaké koncerty v blízkom okolí, ktoré by vás mohli zaujímať a bol by to výborne strávený čas pre vás oboch.

Pár na koncerte Zdroj foto: Shutterstock.com

9. Aj akákoľvek malá drobnosť poteší

Ženy dokážu oceniť aj to, ak si ich partner vôbec spomenie, že nejaký Valentín existuje a prinesie im aspoň malú drobnosť, ako napr. hrnček s romantickým popisom, vankúš hodiaci sa presne do vašej obývačky alebo spoločná zarámovaná fotografia.

10. Jednoducho niečo sladké

Ak nechcete vymýšľať hlúposti a viete, že vaša partnerka si rada uštipne z niečoho sladkého, dajte jej spraviť ovocnú kyticu s čokoládou. Nielen, že perfektne vyzerá, rovnako tak aj chutí. Nič však nepokazíte ani čokoládou, na ktorej si rada zamaškrtí každá z nás.

11. Čas bez detí

Skoro všetky naše čitateľky, ktoré sú už v manželstve a majú aj detičky, sa zhodli na tom, že ideálny valentínsky večer pre nich predstavuje spoločne strávený čas s manželom v pokoji a na chvíľku bez svojich malých ratolestí. Zariaďte u starých rodičov, aby si ich zobrali na jeden večer a vy ste tak mohli mať romantiku so svojou polovičkou. Bude to obrovský relax pre vás oboch.


Prečítajte si aj:

Toto sú najlepšie komplimenty pre vašu polovičku.