Vyhodnotenie veľkej predvalentínskej súťaže

Zapojili ste sa do našej súťaže o profesionálne líčenie na valentínsky deň spolu s poradenstvom, ako sa starať o pleť, či ďalšie pekné ceny? Máme tu vyhodnotenie...

zena_usta_srdce Zdroj foto: Shutterstock.com

Milé dámy, teší nás, že ste sa v tak hojnom počte zapojili do predvalentínskej súťaže. Dostali sme od vás veľa milých aj vtipných odpovedí na otázku, ako by ste si priali stráviť váš valentínsky deň. Určite si o tom budete môcť prečítať v jednom z našich článkov.

Ako dopadlo žrebovanie?

1. cena

Valentínske líčenie od Alžbety Slezákovej spolu s poradenstvom starostlivosti o pleť a farebnou typológiou (k tomu pribalíme kozmetický balíček od Dermacol spolu s kozmetickou taštičkou Avene) získava:

  • Daša K.

2. – 3. cena

Kozmetický balíček od Dermacol získava:

  • Veronika B.
  • Marika M.

4. – 5. cena

Kozmetickú taštičku od Avene získava:

  • Alexandra B.
  • Evka P.

Keďže ste nás svojimi odpoveďami veľmi potešili (zvlášť to, že sa zapojili aj páni), rozhodli sme sa udeliť špeciálnu cenu, ktorú pošleme p. Andrejovi K., ktorý nám napísal:

Nie je ani tak dôležitá "cena", ako ten pekný úmysel, a teda potešiť. K tomu stačí aj drobnosť, pokiaľ je od tej pravej.

Výhercom srdečne gratulujeme a všetkým ostatným želáme krásne strávený valentínsky deň, nech už si ho predstavujete akokoľvek.


Organizátorom, vyhlasovateľom a technickým zabezpečovateľom súťaže je portál ZDRAVIE.sk (spoločnosť Zdravie.sk s. r. o.). Vymáhanie výhier súdnou cestou je vylúčené.

Sponzorom súťaže je Alžbeta Slezáková - vizážistka a poradkyňa krásy, Dermacol, Avene.