Klik-Klinik pomáha: Moje nohy sú samá modrina

Zdenku trápia nielen modriny na nohách, ale aj popraskané žilky. V rámci 1. internetovej kliniky Klik-Klinik sú, našťastie, dostupné aj konzultácie s hematológom, ktorý pomôže pri podobných problémoch.

Modriny na stehne Zdroj foto: Shutterstock.com

V marci 2014 sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej kliniky. Pravidelne zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali. Najzaujímavejšie z nich sme sa rozhodli postupne uverejňovať, aby ste mali aj vy možnosť zistiť, kedy a v akých prípadoch vám môže Klik-Klinik pomôcť. Vzhľadom na rešpektovanie súkromia klientov, ich mená nebudú zverejnené.

Mám 48 rokov a môj zdravotný problém sa týka modrín. Vôbec nechápem, prečo sa mi robia tak často a z ničoho nič. Moje nohy vyzerajú akoby som žila s tyranom a pritom mám toho najúžasnejšieho priateľa, ktorý by mi nikdy neublížil. Okrem toho mám na niektorých miestach popraskané žilky. Vadí mi to hlavne v lete, keď si nemôžem dať šaty alebo sukňu, lebo to vyzerá naozaj hrozne. Na internete som čítala, že by som mohla mať poruchu zrážanlivosti krvi – hemofíliu. Našla som o tom niekoľko článkov, ale rozhodla som sa neváhať a kontaktovať priamo hematológa v internetovej klinike Klik-Klinik. Poslala som mu aj fotografie mojich nôh a odporučil mi, aby som neodkladala vyšetrenie, kde mi na základe odberu krvi, budú vedieť presne povedať, či som alebo nie som hemofilik a podľa toho sa stanoví liečba.

Zdenka

Ak hľadáte odborné zdravotné informácie, poradenstvo alebo pomoc pri riešení konkrétneho zdravotného problému, obráťte sa na odborníka na www.klik-klinik.sk, ktorý vám ochotne poradí.